Maak kennis met onze leergang Grip & Invloed tijdens het congres Happy Secretaresse!

Gun jezelf een entreeticket voor dit congres voor een verrijkende dag en schrijf je in voor deze workshop. We beloven dat het een mooie ervaring wordt! 

Op vrijdag 24 maart 2017 vindt de vierde editie van het congres Happy Secretaresse plaats in MartiniPlaza, georganiseerd door het SPIN. SPIN wil met dit congres de secretaresse van nu kennis laten maken met de tools die er zijn om jezelf te helpen ‘Schitteren in je toekomst’. Want dat die toekomst sterk en ook nog eens snel verandert is een feit. Om jezelf niet tekort te doen, moet je investeren in jezelf!

De dag zal worden gevuld met onder andere een informatiemarkt van ca 40 stands en 20 diverse workshops, met een breed scala aan onderwerpen. Noorderlink verzorgt die dag met docent Desiree Schriek van DMS advies & coaching twee workshops ‘Wat is jouw Big WHY?’

De workshop ‘Wat is jouw Big WHY?’
De secretaresse/managementassistent van tegenwoordig werkt in een omgeving waarin verandering de enige zekerheid is. Juist nu is er binnen organisaties grote behoefte aan ankerpunten en continuïteit. De secretaresse/managementassistent als vraagbaak, spil en personal assistant speelt hierin een cruciale rol. Hoe geef jij dit vorm en inhoud, hoe zorg je ervoor dat jij het ankerpunt bent en continuïteit biedt in de continu veranderende omgeving?

Deze workshop biedt een kijkje in de keuken van de leergang Grip & Invloed: Een unieke leergang speciaal voor managementassistenten/secretaresses. Aangeboden via Noorderlink, verzorgd door onze bevlogen docenten Desiree Schriek en Godfried Dam. De leergang start 9 mei 2017 en er zijn nog plekken beschikbaar! Ben je nieuwsgierig naar deze leergang? Gun jezelf een entreeticket voor dit congres voor een verrijkende dag en schrijf je in voor deze workshop. We beloven dat het een mooie ervaring wordt! Als je niet naar het congres kunt gaan, dan kun je je uiteraard ook inschrijven voor de leergang! Kijk voor meer informatie op www.noorderlink.nl/academy of mail bij vragen naar academy@noorderlink.nl.

Aanmelden voor het congres Happy Secretaresse kan via info@dehappysecretaresse.nl. Meer informatie: http://www.dehappysecretaresse.nl/ 

Meer informatie en aanmelden