Online Escape Room - Overbrug de afstand

We organiseren samen met Pentascope wederom een Escape Room, deze keer op woensdag 24 juni, 16.00 uur. Ga deze online uitdaging aan en krijg spelenderwijs inzicht in het samenwerken binnen het team, en in jouw manier van samenwerken. Ontdek in deze proeverij hoe je juist in deze tijd op een positieve manier kan verbinden met collega's. Deelnemers van de vorige editie beoordeelden de escape room met een 8.1. 

Dr Distance

"Hoor je mij? Sta ik op ‘mute’? Huh mijn beeld valt weg..."
Dr Distance heeft jullie nodig, alle communicatiemiddelen zijn uitgevallen en hij moet terug in de tijd om ze weer te kunnen gebruiken. Zijn jullie met het team in staat om dr Distance terug te halen?

"Ik had niet verwacht dat het zo leuk zou zijn!"

Op afstand lachen, leren én verbinden

In deze Online Escape Room ervaar je dat je op afstand kan lachen, leren én verbinden. Samen ga je binnen 1 uur een online uitdaging aan en leer je spelenderwijs de mogelijkheden van online samenwerken in MS Teams.

"Sfeer was super. Tof om te zien dat we met 16 (voor elkaar onbekende) personen de opdrachten tot een goed einde brachten."

Inzicht in het team

Na deze ervaring heb je inzicht gekregen hoe je dit als team hebt aangepakt. Wat ging goed? Wat kon beter? En wat kunnen we hiervan leren op het gebied van online samenwerken?

Inzicht in jezelf

Je krijgt ook inzicht in hoe je jezelf opstelt ten opzichte van een team. Je kent niet alle deelnemers, maar je moet wel samen alle opdrachten tot een goed einde brengen. Wat is jouw rol en wat zijn jouw sterke punten? Hoe zet je deze in?  

Zie ook www.teamescaperoom.nl/online 

Aanmelden

Blog 

"Als de communicatie via geluid en beeld wegvalt en je alleen nog de mogelijkheid van de chat hebt dan wordt er iets gevraagd van je vaardigheden, rol of talent. Wie neemt bijvoorbeeld de leiding, wie pakt welke rol en werkt dat goed samen of juist niet."

Rutger Miltenburg speelde vorige keer mee in de online escape room. Hij schreef een blog hierover: 'Louter cirkels die rond werden!'