Younglink: Baas over eigen Baan

Zelf je salaris bepalen of onbeperkte vakantiedagen. Wie wil dat nou niet? Het lijkt een droom die uit komt als je baas je dit aanbiedt. Een vaak gehoorde reactie is dan ook: “Waar kan ik solliciteren?”.

Op 1 oktober gaan we het hierover hebben met de volgende gasten:

  • Arjen van Hijum, directeur van Store Support, die zijn medewerkers onbeperkte vakantiedagen geeft
  • Hans Geertsma en Stefan Blankwater, die samen met hun collega’s eigenaar zijn van Plainwater en daarmee zelf hun salaris mogen bepalen.
  • Judith Zielstra, organisatieadviseur en interim HR manager met kennis en ervaring binnen heel uiteenlopende werkomgevingen.

Onder leiding van discussieleidster Alice Faber gaan we deze avond in gesprek over vrijheden voor werknemers. Bedrijven komen steeds vaker met flexibele arbeidsvoorwaarden. Dit kan uiteenlopen van thuiswerkdagen tot bijvoorbeeld je eigen salaris bepalen.

Ook in het noorden van Nederland zijn er bedrijven die hun arbeidsvoorwaarden anders hebben ingekleed dan 'standaard'. Tijdens deze panelavond kun jij horen hoe dit is en heb je de mogelijkheid om mee te doen aan de discussie.

Hoe is het nu om te werken voor zo’n bedrijf? En is het echt zo mooi als het klinkt? Is iedere werknemer hier wel geschikt voor? En is dit misschien ook iets voor jouw organisatie?

Wanneer:

1 oktober

Hoe laat:

19.00 uur inloop
19.30 uur start discussie
21.30 start borrel tot uiterlijk 22.30

Waar:

Gasunie, Concourslaan 17 Groningen.

Nieuwsgierig?

Ga het gesprek aan op 1 oktober en laat ons ook even weten dat je komt. Meld je nu aan:

Aanmelden