Ingrid Schotanus stelt zich voor:

Ik ben een leidinggevende die werkt vanuit de visie: "een mens is meer dan een fte en een team is meer dan de som der delen". Hierdoor ben ik in staat om een team in de 'flow' te krijgen. Eigenlijk door heel weinig te doen: observeren, spiegelen, confronteren en stimuleren.

Ik ben een mensgerichte coach. Oprecht nieuwsgierig naar jouw talenten en kwaliteiten die je kunt gebruiken voor jouw groei- en leerproces. Ik faciliteer je hier graag bij!

Visie

Ik werk vanuit de onderstaande waarden: ► Onafhankelijkheid ► Verbondenheid ► Authenticiteit ► Verantwoordelijkheid ► Integriteit

De volgende woorden kenmerken mij: ► Humor ► Intuïtie ► Veiligheid ► Blijvend leren ► Energie ► Resultaatgericht

Coachstijl

Ieder mens beschikt talenten, drijfveren, persoonlijke waarden, positieve ervaringen en uitdagingen. Een hele gereedschapskist vol. Vanuit mijn oprechte nieuwsgierigheid wil ik samen met jou die gereedschapskist in kaart brengen, zodat je steeds meer in je kracht komt te staan. Zodat je de regie over je verdere professionele en persoonlijke ontwikkeling kunt nemen.  

In dit "ont-wikkel" proces ben ik een instrument: ik spiegel, stimuleer en ben ook niet bang om indien nodig te confronteren.

Type coaching

  • Coaching bij werkgerelateerde vraagstukken (o.a. managementcoaching, teamcoaching)
  • Coachen bij veranderingen in het werk, werk-privé balans
  • Coachend leidinggeven
  • Individuele coaching (talentontwikkeling, persoonlijk leiderschap, omgaan met veranderingen, loopbaanontwikkelingen)
  • Teamcoaching

Methodieken

  • Ontwikkelings- en oplossingsgerichte gesprekken
  • Resultaatgericht
  • kernkwaliteiten

Opleiding

Ik heb de post HBO-opleiding "Professioneel coachen" met succes afgerond (diploma januari 2012)

Werkervaring

Ik heb inmiddels meerdere professionals begeleid in hun leerproces. De betreffende vraagstukken waren divers van aard: van loopbaanvragen (het nemen van regie over de eigen loopbaan) tot het vergroten van de persoonlijke effectiviteit (voorbeeld: werken aan leiderschap.)

Neem contact op met deze coach