Contactformulier

Contactformulier

header image

Begeleide intervisie voor leidinggevenden

Wanneer
01-01-2017 van 00:00 tot 00:00
Naam contactpersoon

Intervisie is een professionele uitwisseling tussen professionals die werkzaam zijn in het zelfde vakgebied. Persoonlijke en professionele vragen en dilemma’s worden besproken en geanalyseerd.

Voor wie

Teamleiders, afdelingshoofden die buiten de context van hun eigen team en organisatie, met collega leidinggevenden uit andere organisaties, willen werken aan hun professionele ontwikkeling.

Aantal deelnemers

We gaan uit van 6 deelnemers per groep.

Begeleiding

De intervisie wordt begeleid door Frits Overbeek of Anthonie van Hemmen.
De begeleider zorgt voor structuur, verbinding en verdieping.

Frits Overbeek raakte als leidinggevende in de financieel-economische sector geïnteresseerd in managementproblemen in organisaties. Hij is Bedrijfskunde en Organisatieontwikkeling gaan studeren, om daarna zelfstandig adviseur in de professionele dienstverlening te worden. Frits is geboeid door de processen die mensen door- en meemaken tijdens een verandering. Hij wil aan deze processen een constructieve bijdrage leveren. Dat doet hij als coach, trainer en adviseur vanuit zijn overtuiging dat mensen willen groeien en veranderen, maar niet veranderd willen worden.

Anthonie van Hemmen werkt graag op het snijvlak van organisatie- en persoonlijke thematiek. Hij is een man met veel ervaring, die hij graag inzet om inzicht te krijgen in wat ons bewust én onbewust stuurt. Zijn levenservaring is voor hem en voor anderen een bron van inspiratie: “Dankzij wat ik heb meegemaakt ben ik gekomen waar ik nu ben”. Dat draagt hij uit en zet hij met compassie en humor in, daarbij gaat hij de confrontatie niet uit de weg. Op die manier, waar nodig, het onbespreekbare bespreekbaar maken, want: “waar het niet over mag gaan is altijd aanwezig”.

Praktisch

Deze intervisie wordt jaarlijks aangeboden. Zodra er data bekend zijn, is inschrijven weer mogelijk. Abonneer je op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Download hier de leaflet van de training

Heb je op dit moment een vraag, mail deze dan naar .