Het High Impact Programma Informeel Leiderschap

Leer eerlijk en effectief leidinggeven aan je team, je klant en jezelf!

Speciaal voor leergierige (startend) leidinggevenden, projectleiders, coördinatoren, ondernemers of adviseurs, heeft Drijvende Kracht een inspirerend  groepsprogramma van 4 maanden ontwikkeld, waarin je leert hoe je eerlijk en effectief leidinggeeft aan:

 • jezelf, zodat je authentiek en effectief bent. Ook onder hectische omstandigheden.
 • je team, zodat je team zelfstandig en constructief samenwerkt.
 • je klant of opdrachtgever, waardoor je opdrachten zo aanneemt en uitvoert zodat je optimaal van waarde bent, en tegelijkertijd je eigen grenzen respecteert.

Voor wie?

leidinggevenden, project- en programmaleiders, coördinatoren, beleidsregisseurs en adviseurs.

Leiderschap leer je door te doen! Aan de slag met paarden!

In  deze training gaan we aan de slag met paardencoaching. Dit is, ook als je niets met paarden hebt, een van de meest effectieve vormen van leiderschapstraining. Je krijgt een haarfijn inzicht in de effecten van jouw leiderschap, ook op non-verbaal niveau. Daarnaast kun je door met paarden te werken, zo veel je wilt oefenen met nieuw leiderschapsgedrag. Individueel maar ook met een team. Paarden geven je daarin loepzuivere feedback. Zo leer je leiding geven in de praktijk maar wel in een veilige leeromgeving.

Resultaat

Als je deze training hebt gevolgd, dan:

 • heb je je eigen ‘Waarom’ helder voor ogen en weet je hoe je daarnaar kunt handelen
 • weet je hoe je echt waardevol resultaat kunt neerzetten met je team
 • heb je overzicht en zit je niet langer ‘met kop en kont in je werk’.
 • kun je een team begeleiden en helpen ontwikkelen.
 • blus je geen brandjes meer, maar stuur je op hoofdlijnen.
 • benut je je onderbuikgevoelens om je team vooruit te helpen.
 • ken je de kracht en de valkuilen van jouw leiderschap en communicatiestijl.
 • heb je inzicht in je stressgedrag waardoor je dit op tijd weet te verminderen.

Wanneer?

Na de zomervakantie start de leergang op 7 september 2017. De data zijn:

Donderdag 7 september, 21 september, 5 oktober, 19 oktober, 2 november en 9 november 2017.

Prijs

€ 3.097,- ex btw voor medewerkers van Noorderlink-organisaties. 
€ 3.497,- ex btw voor medewerkers van externe organisaties

Aanmelden en meer informatie

Er zijn op dit moment nog enkele plaatsen vrij voor deze leergang. De leergang zal 7 september van start gaan. Je kunt je aanmelden via de aanmeldbutton links op deze pagina.
Wil je meer informatie, stuur een e-mail naar , dan nemen wij contact op. Desgewenst telefonisch als er een telefoonnummer is vermeld. 


Wat zeggen anderen over deze training?

"Mijn angst voor paarden was gek genoeg juist de reden om voor de training van Marieke te kiezen. Want waar zou ik beter mijn leiderschapskwaliteiten kunnen verkennen dan in een situatie met een beetje druk. Mijn leerstijl is ‘’snappen en doen’’. En beide kanten kwamen goed aan bod. Korte heldere uitleg van de theorie en in de middag uitgebreid trainen ‘’in de bak’’. Divers, intens en zeer leerzaam. Ik pas het geleerde elke dag in de praktijk toe. Dank!"
"Ik ben geen dierenmens en twijfelde over deze training vanwege de inzet van de paarden. Gelukkig heb ik me daar overheen gezet want de High Impact training Informeel Leiderschap heeft me veel opgeleverd!"
"Ik heb mezelf goed leren kennen en antwoord gekregen op de vragen als : Hoe communiceer ik? Wat doet dat met anderen? En waarom reageer ik zoals ik reageer? Hoe kan ik mensen en teams meekrijgen? Hoe herken ik bepaalde gedragingen en hoe kan ik daar het beste mee omgaan?
Het resultaat voor mezelf is dat ik meer rust heb gekregen. Zowel privé als op het werk. Omdat ik nu ‘uit mijn eigen ik’ kan stappen, kan ik met een bredere blik kijken naar zaken."

"Ik raad anderen zeker aan het High Impact Programma te volgen. Het is heel intensief & confronterend en daarmee effectief. Naast de interactieve theorie die wordt behandeld, is het programma erg praktijkgericht. Het is fijn om na de theorie meteen te trainen met de paarden en feedback te ontvangen. Daar leer je veel van!"