Verjaardagsfeest YoungLinkEen spetterend, veelbelovend, verrassend en vooral gezellig laatste feest met YoungLink in 2016, ter ere van onze 8e verjaardag!

Op vrijdag 18 november aanstaande is het zover. Dus zet deze avond alvast in je agenda, meld je aan via bijgevoegde link en last but not least: begin alvast na te denken over wat je aan gaat trekken… 

Op vrijdag 18 november blikken we gezamenlijk terug op een succesvol jaar met sportieve, gezellige en avontuurlijke events van YoungLink. Voor deze avond hebben we een nieuwe locatie in de binnenstad gevonden waar we op volle kracht vooruit kunnen kijken naar 2017. 

Het thema van de avond is ‘alle hens aan dek’ dus haal je snorkels alvast uit de kast, doe je kapiteinspet op je hoofd, pak je matrozenpakje weer uit de verkleedkist en meld je samen met je collega’s aan!


Aanmelden


Hapje eten
Een feestje vieren gaat altijd beter met een goed gevulde maag, daarom hebben we vooraf een buffet geregeld. Wil jij een hapje mee-eten? Dat kan voor € 20,00 bij het Harbour Cafe. Het diner is op eigen kosten en je dient dit contant af te rekenen. Vergeet ook niet om bij je aanmelding door te geven dat je een hapje mee-eet.

Thema (& dress code)
‘Alle hens aan dek’

Programma
18.45 uur inloop 
19.00 uur diner (op eigen kosten, neem €20,- contant mee)
20.30 uur aanvang feest
02.00 uur einde feest

Locatie
Harbour cafe, Voor het Voormalig Klein Poortje 10-11
Meld je dus snel aan! 

Disclaimer
Let op: Indien je je hebt opgegeven voor het diner en minder dan 48 uur van tevoren afzegt zal het bedrag van €20,- in rekening worden gebracht, dit in verband met de gemaakte kosten voor de inkoop van het eten.