Communicatie/ Marketing medewerker bij het Sport Science Institute Groningen

Wil je jouw kennis en kwaliteiten combineren met je hart voor sport? Dan is de werkervaringsplek bij het Sport Science Institute Groningen (SSIG) iets voor jou! Het SSIG is een netwerkorganisatie tussen de Rijksuniversiteit Groningen, UMCG, Hanzehogeschool Groningen en de Gemeente Groningen en richt zich op sportwetenschappelijk onderzoek. Het doel is om een brug te slaan tussen de praktijk en wetenschap en om de zichtbaarheid van sportwetenschappelijk onderzoek in het noorden van Nederland te vergroten.

Taken + Profiel

De werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit het bijhouden en verbeteren van de (inter)nationale zichtbaarheid van het Sport Science Institute Groningen, waaronder ook Football Science Groningen. Hieronder valt het opzetten/bijhouden van de website en social media, het organiseren van evenementen en het 'publiceren' van wetenschappelijke artikelen.

We zoeken iemand met een diploma (WO/HBO) in de richting Marketing, Communicatie, Journalistiek, Sport Science of een gerelateerde studierichting.

Affiniteit met sport, eigen initiatief, zelfredzaamheid en creativiteit zijn van groot belang in deze werkervaringsplek. ervaring met Indesign/Adobe Illustrator/Wordpress is een pre. 

Periode

November 2017 t/m april 2018 (in overleg).

Uren per week

24 uur (in overleg is meer/minder mogelijk.

Wil jij aan de slag op deze werkervaringsplaats? Lees hier wat je moet doen om te reageren.