Medewerker Marketing & Communicatie

Ben jij enthousiast, ondernemend en gemotiveerd? Het je een studie in Marketing & Communicatie afgerond? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat vragen wij?

Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, hebt een goede dosis creativiteit én gevoel voor humor. Daarnaast ben je in staat om te communiceren met collega’s op verschillende niveaus en heb je een proactieve houding in het bijdragen aan gezamenlijk resultaat.  

Hoe ziet jou stage eruit?

Op basis van de landelijke communicatiestrategie en het lokale communicatiejaarplan helpt de afdeling Marketing en Communicatie de business- en coöperatiedoelstellingen van verschillende afdelingen te behalen. Dagelijks wordt er op zowel operationeel als strategisch niveau gewerkt aan marketing- en communicatieprojecten die zich richten op de particuliere en zakelijke markt. Daarnaast houdt men zich bezig met het organiseren van ledenacties, relatie-events, sponsoring en het Rabofonds. Vanzelfsprekend behoort de interne en externe communicatie ook tot een belangrijk aandachtsgebied van deze afdeling. De afdeling bestaat uit een gezellig en professioneel team van vijf medewerkers. Standplaats is Groningen

Wat hebben wij te bieden?

Wij zorgen er samen met jou voor dat je een periode ingaat waarin veel te ontdekken en te leren valt. En omgekeerd, de Rabobank wil graag het nodige van jou leren. Wij bieden jou een afwisselende werkervaringsplaats in een sterk veranderende werkomgeving.
 
Solliciteren

Spreekt deze werkervaringsplaats jou aan, klik dan hier om te zien hoe je moet solliciteren.