HR Data Analist NAM

(Werkervaringsplaats HR Data Analist NAM)

De Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM), die zich sinds 1947 al bezighoudt met de opsporing en winning van aardgas en aardolie uit de Nederlandse bodem, is op zoek naar een HR-talent!

De Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM) is een innovatief bedrijf dat de Nederlandse maatschappij en industrie in energie voorziet door het vinden, ontwikkelen en produceren van olie en aardgas uit de Nederlandse bodem. De NAM probeert dit op de meest efficiënte manier te doen waarbij veiligheid een belangrijke rol speelt.

Talentmanagement en datamanagement zijn twee belangrijke onderwerpen binnen de NAM. De NAM is constant op zoek naar talent en streeft naar een optimale ontwikkeling van de medewerkers. Hierin speelt datamanagement een cruciale rol. Dankzij de data is het inzichtelijk of de medewerkers zich bijvoorbeeld blijven ontwikkelen en op welke manier dit gebeurt. Om hier nog actiever mee bezig te gaan, is de NAM op zoek naar een HR Data Analist.

De functie

De HR Data Analist zal zich voornamelijk bezighouden met datamanagement op het gebied van capability en development in Production Operations en Maintenance. Dit houdt in dat jij bijvoorbeeld inzichtelijk maakt wat de status is van de capability en development van de medewerkers in Production Operations en Maintenance. Daarnaast maak jij ook inzichtelijk wat de status is van de doelen op het gebied van capability en development binnen Production Operations en Maintenance en dit communiceer jij naar verschillende belanghebbenden.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een pas afgestudeerde HBO/WO’er op het gebied van Human Resource Management of Bedrijfskunde die toe is aan het opdoen van werkervaring in een dynamische en uitdagende omgeving. Daarnaast is het van belang dat jij over de volgende eigenschappen/vaardigheden beschikt:

 • Ruime kennis van Excel;
 • Cijfermatig sterk onderlegt;
 • Ondernemend en initiatief rijk;
 • Kennis van het HR-domein;
 • Analytisch;
 • Flexibel en proactief;
 • Goede Engelse taalvaardigheid.

Wat bieden wij?

Naast dat wij jou de mogelijkheid bieden om met specialisten van verschillende vakgebieden te werken in een dynamische en uitdagende omgeving, hebben wij ook onder andere het volgende te bieden:

 • Werkzaamheden bij een prominente werkgever in de Olie en Gas industrie;
 • De mogelijkheid om werkervaring op te doen bij een organisatie in transitie;
 • Een prettige en professionele werkomgeving met ruimte voor professionele en persoonlijke groei;
 • Een markt conforme stagevergoeding.

Indien je interesse hebt in deze werkervaringsplek, reageer dan uiterlijk 24 juli 2016. 

Reageren

Wil jij aan de slag op deze werkervaringsplaats? Lees hier wat je moet doen om te reageren.