Workshop: Talenten en mindset

Hoe herken je talenten en wat zijn die van jou?

Ik ben Shintia en werkzaam als Life Skills en loopbaancoach. In mijn werk begeleid ik individuen en teams bij levens- en loopbaanvraagstukken. Een energieke manier van leven vraagt om balans en daar speelt je werk-prive balans een grote rol in. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als leidinggevende, help ik nu anderen als coach. Onder andere bij het creëren van hun droombaan. Daarmee heb ik mijn droombaan gevonden!

Inhoud workshop
Talenten, een onwijs belangrijk onderdeel natuurlijk van je droombaan Dat mag duidelijk zijn en heeft geen uitleg nodig. Maar wat is nou eigenlijk een talent? En, hoe kom je erachter wat jouw talenten zijn? De een noemt een talent een vaardigheid, de ander noemt het een competentie. Sommigen noemen het zelfs een gave, you give it a name!

Het zijn allemaal verschillende definities en ze hebben overlap. Het maakt eigenlijk niet zo gek veel uit. What’s in a name? Dus niet het talent die een ander jou toebedeelt. Dat ene talent waardoor jij altijd verantwoordelijk bent voor bepaalde klussen “omdat jij dat zo goed kan”. Je stelt de klus uit, het liefst tot het allerlaatste moment. Om het vervolgens vlak voor de deadline op te leveren. En ondertussen ging dat gepaard met stress en liep je daar helemaal op leeg.

Ik hanteer mijn eigen definitie van talenten en dat is waar ik jou ook toe uit wil nodigen om over die definitie na te denken. Niet alleen alles waar je goed in bent, maar ook waar je energie uit haalt. Dat is een talent! Die dingen waar je gewoon optimaal plezier en energie uit haalt. En hoe zet je jouw talenten dan in? Want op jouw weg lopen verschillende apen en beren die eerst afgeschoten moeten worden om vrij baan te maken voor jouw talenten. Maar wat als dat niet zo is? Met de juiste mindset creëer jij de meest ideale omstandigheden om jouw talenten te manifesteren. In deze
workshop gaan we aan de slag met het ontdekken van jouw talenten en het creëren van de juiste mindset.

Aanmelden