Workshop Droombaanbingo

Voor wie?

Een ieder die tot inzichten wil komen, dat te krappe jasje wil uitdoen, wil onderzoeken wat zijn of haar
droombaan is, klaar is voor de volgende stap in zijn of haar carrière.

Inhoud workshop

Baal je van je werk?

Jij neemt geen genoegen meer met ‘wel ok’ of ‘so so’ werk. Nee, jij wilt optimaal plezier, voldoening en energie uit je werk halen. Want je weet dat dat ook positief doorwerkt op je privéleven. Alleen, de werkelijkheid is anders. Flink anders. Je had je voorgenomen dat daar dit jaar verandering in zou komen. Maar als je heel eerlijk bent, moet je toegeven dat er nog niks veranderd is. Je hebt geen idee hoe het anders kan, laat staan hoe je dat aan moet pakken. 

Wees gerust, je bent niet de enige die hier mee worstelt. Velen blijven hangen in werk dat eigenlijk helemaal niet past. Durven het niet aan om daar verandering in te brengen. En dat is zo zonde. Maar eigenlijk mag je niet klagen, want je mag blij zijn dat je überhaupt werk hebt. En er zijn best nog dagen dat je niet met heel veel tegenzin naar je werk gaat. Je collega’s zijn misschien hartstikke leuk. Al is het effect daarvan ook steeds minder door al dat thuiswerken.

Het vervelende is, dat als je te lang blijft hangen in werk wat geen voldoening geeft maar wel energie slurpt:

  1. Je in een negatieve spiraal terecht komt, waar het lastig uit komen is.
  2. Je zelfvertrouwen afneemt en dat kun je nu net niet gebruiken als je wilt gaan solliciteren.
  3. Je gelooft minder en minder dat een droombaan voor jou is weggelegd, verliest de moed en dus de motivatie om überhaupt in actie te komen.
  4. Een burn-out, overspannenheid of fysieke klachten op de loer komen te liggen.
  5. Je thuis minder en minder die vrolijke, positieve en energieke partner, vriendin, zus, moeder, ..., bent die je was en zo graag weer wilt zijn.

Zo ver wil je het niet laten komen toch?

Met de interactieve workshop Droombaanbingo workshop geef ik jou de ballen in handen om je eigen droombaanpad vorm te geven. Zodat jij weet wat je te doen staat om jouw droombaan werkelijkheid te laten worden. En begrijpt wat je tot nu toe tegen heeft gehouden om in actie te komen. Zodat je niet meer te stoppen bent, in actie komt, de stappen zet die je te zetten hebt en die Droombaan echt verwezenlijkt. Zodat je weer kunt genieten van je werk zonder dat het je bergen energie kost en je dagelijks afgepeigerd thuis komt.

Meld je aan

Over de trainer

Foto Shintia 

Ik ben Shintia en werkzaam als Life Skills en loopbaancoach. In mijn werk begeleid ik individuen en teams bij levens- en loopbaanvraagstukken. Een energieke manier van leven vraagt om balans en daar speelt je werk-prive balans een grote rol in. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als leidinggevende, help ik nu anderen als coach. Onder andere bij het creëren van hun droombaan. Daarmee heb ik mijn droombaan gevonden!