Jouw toekomst is nu

Wil je meer weten over hoe je zelf invloed kan hebben op je loopbaan? Heb je interesse in verschillende soorten werk(gevers) in je eigen sector - maar ook daarbuiten? Of wil je je netwerk uitbreiden? Kom dan naar de inspirerende bijeenkomst van FLOW en A&O fonds Gemeenten op 13 september in het Abe Lenstra Stadion (Heerenveen). Een middag met een kickstart naar je volgende stap.

Ontdek je mogelijkheden!
De wereld om ons heen verandert en dan is het belangrijk om mee te bewegen met die veranderingen. Wat heb je daarvoor nodig? Welke competenties zijn belangrijk? Zit je nog op de juiste plek? Hoe breid je je netwerk uit? Neem regie over je loopbaan en ontdek het op 'Jouw toekomst is nu'.

Met inspirerende sessies, workshops, speeddaten en nog veel meer.

Plenaire sessie 'NU is beter dan binnenkort'
We kennen het allemaal, uitstelgedrag. We wachten op 'binnenkort', op het plan, op de toestemming, op de uitwerking van de wat-als-scenario’s, op het geld. Terwijl we stiekem weten dat we misschien NU wel in actie moeten komen. Waar dat door komt? We vinden dat we met 'denken' verder komen dan met 'doen'. Herken je dat? Dat je liever werkt aan toekomstplannen, verwachtingen en voorspellingen dan aan het effectief omgaan met verrassingen in het hier en NU? Dat is heel menselijk. Maar je kunt het doorbreken! Hoe? Daarover gaat deze plenaire sessie 'NU is beter dan binnenkort'.

Deze sessie wordt gegeven door de Vrije Denkers.

Aanmelden