Dagelijkse wandelcoaching

Loopbaanvragen? Ga wandelen met een loopbaanambassadeur!

Heb jij vragen over je loopbaan en houd jij van wandelen? Dan kun jij je aanmelden voor een gratis wandelcoachgesprek met een ervaren loopbaanambassadeur van Werken in Friesland. Tijdens de wandeling kun je in een ongedwongen sfeer en inspirerende omgeving van gedachten wisselen over jouw loopbaanvragen met één van de ervaren loopbaanambassadeurs van Werken in Friesland.

Loopbaantrigger

Je gaat in het prachtige bos van Oranjewoud ongeveer 45 minuten in gesprek met een loopbaanambassadeur die jou gaat triggeren met loopbaanvragen. Dit met als doel om jou tot nadenken te zetten, zodat je na het gesprek verder aan de slag kunt gaan met je loopbaan.

Alle vragen mogelijk

Heb je een vraag over je CV? Wil je weten welke kant je op kan? Of hoe je het beste kunt netwerken? Alle loopbaanvragen zijn mogelijk. Meld je aan en ga in gesprek!

Waar en wanneer?

De wandelcoachgesprekken vinden plaats op dinsdag 13 september, woensdag 14 september en donderdag 15 september. De (nog) beschikbare data en tijdstippen vind je op het aanmeldformulier. Je ontmoet de loopbaanambassadeur bij Parkhotel Tjaarda, Kon. Julianaweg 98, 8453 WH Oranjewoud. Dat is het start- en eindpunt van jullie wandeling.

Aanmelden

We hebben plek voor maximaal 18 personen. Aanmelden kan tot en met 7 september of zolang er plek is. Je krijgt een bevestiging per mail als je bent ingedeeld met daarin de datum, het tijdstip en de naam van onze loopbaanambassadeur.

Meld je aan