Blij-Werken Loopbaangesprek voor 50+

Ik leer mensen om kansen en mogelijkheden te zien bij een verandering of nieuwe situatie zodat ze weer met plezier verder kunnen

Zit je in een transitie?

Als je je in een nieuwe situatie bevindt is het belangrijk om zo snel mogelijk weer balans te vinden in je leven. Ga je straks met pensioen? Wil je na een pauze weer terug in de (work)flow? Onlangs verhuisd naar een nieuwe plek? Ik help je graag met het uitzoeken wat je met je talenten in deze nieuwe fase wil en kan bereiken. Eenmaal geworteld kun je weer plezier ervaren en blij zijn.

Kansen en mogelijkheden

Mensen met wie ik werk leer ik om zich te oriënteren en te heroriënteren. In andere woorden: hun mogelijkheden te ontdekken en herontdekken. Ik leer hen om altijd bewust kansen en mogelijkheden te zien bij hun loopbaanvraag of -situatie. In deze sessies zullen we hen situatie bespreken en een bijpassende oefening doen om een stapje verder te kunnen komen.

Meld je aan

De trainer

Foto Bernadett Heintz

Bernadett Heintz

Ik studeerde journalistiek (2000-2003) en bewegingswetenschappen (MSc, 2017). In 2017 emigreerde ik naar Nederland en in 2019 volgde ik een loopbaan-heroriëntatietraject. In datzelfde jaar startte ik met de post-HBO-opleiding tot loopbaanadviseur bij VistaNova in Amersfoort, Nederland. Deze rondde ik in 2021 af. Tijdens de opleiding leerde ik over de Hoogendijk-methodiek en kreeg ik de bijzondere kans om trainee te worden bij Noorderlink. In deze functie onderzocht ik diversiteit en inclusie bij de 41 bij Noorderlink aangesloten organisaties.

STiR

De Stichting Registratie (StiR) is een onafhankelijke stichting die de beroepsregistraties en registers van professioneel begeleiders zoals coaches, teamcoaches, organisatiecoaches en supervisoren in Nederland beheert. Sinds 2021 ben ik een STiR erkend coach.