Week van de Uitwisseling 2023

De Week van de Uitwisseling wordt gehouden van 5 tot en met 9 juni 2023. In deze week zetten (overheids)organisaties en (commerciële) bedrijven in Noord-Nederland de deuren voor elkaar open. Werknemers krijgen zo de kans om een kijkje in de keuken van een ander bedrijf te nemen. Of je nu manager, administratief medewerker, buitendienstmedewerker, informatietechneut of brugwachter bent, ‘De Week van de Uitwisseling’ is voor iedereen!

Voor bedrijven/organisaties

Door mee te doen aan de Week van de Uitwisseling gun je de medewerkers van de aangemelde organisaties de kans om eens bij jou binnen te kijken. Tegelijkertijd gun je jouw medewerkers hetzelfde bij een ander bedrijf. “Wat levert dat mij op?”, vraag je je misschien af. Nou, wat te denken van inspiratie? Naamsbekendheid? Of misschien vind je de perfecte kandidaat voor een openstaande vacature of misschien ontstaan er mooie samenwerkingsverbanden? Je begrijpt het; niet meedoen is een gemiste kans!

Voor medewerkers

Binnenkijken bij een andere organisatie kan je nieuwe inzichten geven. Met welke vraagstukken of activiteiten houden ze zich daar bezig? Hoe pakken ze dat aan? Wat zijn overeenkomsten en wat zijn verschillen met je eigen organisatie? Kom ik in mijn huidige functie nog wel helemaal tot mijn recht of zijn er misschien andere mogelijkheden? Kennis delen en netwerken kan een bron van inspiratie zijn.

Aanmelden

Organisaties kunnen zich aanmelden tot en met 17 februari 2023 via onderstaande knop.

Ik doe mee

Samenwerking

De Week van de Uitwisseling is een samenwerking tussen Werken in Friesland, Samenwerking Rijk Noord en Noorderlink.

Logo WerkenInFriesland (gebruikt voor vacature mailing)      Logo SRN        Logo