Contactformulier

Contactformulier

Trainers gezocht voor het vluchtelingenproject van Noorderlink

Op dinsdag 13 september 2016 vinden de eerste workshoprondes voor vluchtelingen plaats. Op een nog nader te bepalen locatie in Groningen zullen zij op deze dag in carrousel vorm de volgende drie workshops gaan volgen:

● Hoe gebruik ik LinkedIn?
● Het schrijven van een goede brief en CV
● Hoe presenteer ik mezelf tijdens een sollicitatie- of netwerkgesprek?

De workshops duren ieder gemiddeld 2 uren en de exacte aanvangstijden worden nog bekend gemaakt.

Op 13 september worden de workshops verzorgd door Yacht. Het is de bedoeling dat de tweede workshopronde op maandag 19 september en misschien nog een derde ronde op donderdag 6 oktober worden verzorgd door vrijwillige trainers uit ons netwerk.

Werk jij binnen een bij Noorderlink aangesloten organisatie? Ben je bekend met het geven van workshops en/of trainingen? Zijn bovengenoemde thema’s jou meer dan bekend? Vind je het leuk om vluchtelingen op deze wijze een stap verder te helpen richting werken in Nederland én zie je mogelijkheden om hierin tijd te investeren, dan horen wij het graag!

Meedoen betekent dat je op dinsdagmiddag 13 september aanstaande aanwezig bent bij de workshop die jij in een later stadium (wellicht met een collega trainer) zelf zou willen geven. Vervolgens vindt er aan het einde van deze dag een briefing vanuit Yacht plaats, waarin zij de belangrijkste zaken met je doornemen. Op maandag 19 september en/of donderdag 6 oktober zul je dan zelf één of meerdere malen de workshop verzorgen.

Lijkt jou dit leuk, dan horen we graag van je:
● welke workshop jouw voorkeur heeft
● of je dinsdagmiddag 13 september aanwezig kunt zijn
● in hoeverre je op maandag 19 september en donderdag 6 oktober aanwezig kunt zijn
● in hoeverre je de workshop in het Engels kunt geven

Voor meer informatie over het vluchtelingenproject kun je binnenkort terecht op Noorderlink.nl. Vragen kunnen gesteld worden aan Mireille Galama, 06-231 53 150 / galama@noorderlink.nl

In verband met vakantie binnen Noorderlink Careers zal communicatie richting jou en je collega-vrijwilligers vanaf 29 augustus aanstaande plaatsvinden. Verwoord mogelijke vragen alvast in de mail, zodat we er na de vakantie direct op terug kunnen komen.