Profielen deelnemers vluchtelingenproject

Hieronder de deelnemers die werkervaring op willen doen. Van hen hebben we een kort persoonlijk profiel gemaakt, met een link naar het cv. Denk je dat je iets voor één van hen kunt betekenen, neem dan contact op met de projectleider Raouf Alzaibak via of 06 - 85 17 48 04.

abdulrahman

Abdulrahman Alhamad - Cardioloog

Abdulrahman heeft zijn studie medicijnen afgerond en is in Aleppo begonnen aan zijn specialisatie cardiologie. Hij heeft 3 van de 5 jaar af kunnen ronden. Zijn streven is om zijn BIG registratie te voltooien om in Nederland te kunnen werken als cardioloog. Hij zoekt een werkervaringsplaats om te leren van de manier van werken in Nederland.  

Bekijk het cv van Abdulrahman Alhamad

Amera Syouf - Verloskundige

Amera werkt sinds 2005 als verloskundige en heeft veel plezier in haar werk. Ze is optimistisch, enthousiast en ze kan goed de rust bewaren in stressvolle situaties.  Ze werkt hard om de Nederlandse taal onder de knie te krijgen en hoopt ook in Nederland als verloskundige aan de slag te gaan. 

Bekijk het cv van Amera Syouf

Mohamad Ousama Jabr - Anesthesiemedewerker

Mohamad heeft ruime ervaring als Anesthesiemedewerker. In 2007 behaalde hij zijn diploma Medische Wetenschappen Anesthesie Technicus. Vervolgens heeft hij in meerderde ziekenhuizen gewerkt als Anesthesie Technicus. Mohamad is stressbestendig en heeft een enorm doorzettingsvermogen. Zijn passie is om mensen te helpen.

Bekijk het cv van Mohamad Ousama Jabr  

fahed

Fahed Abdulfattah - Bankier en callcenter medewerker

Fahed heeft ruime ervaring als Bankier en is ook werkzaam geweest als klantenservice medewerker. Hij heeft in Aleppo zijn opleiding Engelse Literatuur afgerond. In Nederland voltooide hij de Grotius Minor, een onderwijsprogramma speciaal opgezet voor vluchtelingen. Op dit moment werkt hij als vrijwilliger bij VluchtelingenWerk, waar hij uiteenlopende verantwoordelijkheden heeft. Hij is zeer klantvriendelijk, communicatief sterk en een teamspeler.

Bekijk hier het cv van Fahed Abdulfattah

Talal Ismail Rabbat - ICT Medewerker

Talal Ismail Rabbat heeft in Syrië zijn opleiding afgerond aan het Instituut voor Informatie en Technologie. Hij heeft onder andere gewerkt als IT Manager en 3DS MAX Ontwerper. In Nederland is hij als vrijwilliger betrokken geweest bij het COA. 

Bekijk het cv van Talal Ismail Rabbat

mahmmod alchawaf

Mahmmod Alchawaf - Tandarts 

Mahmmod is 25 jaar, heeft een opleiding tot tandarts afgerond en heeft 6 maanden praktijkervaring. Hij is net begonnen met een werkervaringsplek bij het Nij Smellinge ziekenhuis in Drachten. Uiteindelijk wil hij specialist worden in Pedodontologie, ofwel kindertandheelkunde. 

Bekijk het cv van Mahmmod Alchawaf

anas

Anas Abu Samra - Administratie en communicatie

Anas Abu Samra heeft ervaring als Grafisch ontwerper en verrichtte administratieve werkzaamheden bij verschillende organisaties. In Nederland vervulde hij een stageplek bij woningcorporatie Actium. Hij ondersteunde op het gebied van administratie en communicatie en was betrokken bij het klantencontact met niet-Nederlandstaligen. Hij wil graag doorstuderen en hoopt daarnaast een administratieve baan te vinden.

Bekijk het cv van Anas Abu Samra

Sarah Alsaadi - Apotheker

Sarah Alsaadi komt uit Damascus in Syrië en rondde in 2014 haar studie Farmacie af. Ze heeft 9 maanden werkervaring als apotheker. Op dit moment is ze druk bezig met het leren van de Nederlandse taal en binnenkort begint ze op haar werkervaringsplek als apotheker bij het Martini Ziekenhuis. Uiteindelijk hoopt ze zelfstandig als apotheker aan de slag te gaan!  

Bekijk het cv van Sarah Alsaadi.  

Hazem Hilal - Financieel medewerker administratie

Hazem is ervaren administratief medewerker. Hij volgde de studie Economie en Planning en volgde diverse cursussen. Hij kan goed samenwerken en vindt het belangrijk een band op te bouwen met de mensen waar hij mee werkt.

Bekijk het cv van Hazem Hilal

Mohammad Mathbout - International Business and Management student

Mohammad is in 2016 begonnen aan zijn HBO-opleiding International Business and Management aan de Hanzehogeschool. In Syrië behaalde hij zijn studie Financial Management en werkte hij in de maritieme sector. Hij is gedreven en wil zich blijven ontwikkelen. Naast zijn studie is hij als vrijwilliger betrokken bij meerdere organisaties. 

Bekijk het cv van Mohammad Mathbout