Shailesh Mohan stelt zich voor:

Ik ben Shailesh Mohan, ben 33 jaar oud en woonachtig in Zoetermeer. Mijn opleiding heb ik gevolgd aan de Haagse Hogeschool in de richting van Informatie Dienstverlening en Management op HBO niveau.

De afgelopen jaren heb ik  diverse functies bekleed in verschillende branches zoals ICT, administratie en sales. Het analyseren van informatie, rapporteren, analytisch werken en de vertaalslag zijn tussen de business en gebruikers en collega’s, loopt als rode draad door mijn loopbaan.

Mijn laatste opdracht bij de ING was het analyseren van data uit verschillende systemen, het opmaken van rapportages met behulp van SQL, het controleren en bijstellen van de informatie over software die gemigreerd moest worden naar datacenters. Verder het continue verbeteren van de bedrijfsprocessen, dit ten behoeve van kwaliteit en tijdbesparing. Dit was een dynamische functie in een complexe IT-omgeving. In deze periode heb ik me de werkzaamheden snel eigen gemaakt. Voor mijn overige werkervaring en kennis verwijs ik u naar mijn curriculum vitae. Accuraat, analytisch werken en een hands- on mentaliteit zijn eigenschappen die goed bij mij passen.