Marjan Wiersma stelt zich voor:

Marjan Wiersma is een ervaren ondernemersadviseur. Zij begeleidt met enthousiasme mensen die aan het oriënteren zijn richting het ondernemerschap of al concreet ideeën hebben, een  succesvolle start te maken als ondernemer. Daarnaast heeft Marjan, ruime ervaring met het opzetten, regelen en geven van workshops / seminars. Het verbinden van mensen en delen van kennis vind zij als iets vanzelfsprekends.

Waar zij voor wil gaan is, samenwerken met een (project-)team, bedrijven, sprekers om een bijzondere dag te creëren, om iets te leren, nieuwe inzichten verkrijgen, netwerken etcetera. Daarnaast vind ik het altijd weer een uitdaging om aan een (nieuw)project te werken als projectmanager / projectmedewerker.

In de afgelopen vier jaar heeft zij veel seminars, workshops, netwerkdag en lunchbijeenkomsten met gastspreker georganiseerd, binnen de Drentse Zaak in Assen. Daarnaast heeft zij een 8-dagdeels programma ontwikkeld en gepositioneerd voor mensen die willen gaan starten als ondernemer. Tijdens deze jaren is er veel ervaring opgedaan van uitnodiging tot aftersales en van offerte tot factuur. Tevens het aansturen van mensen vanuit een werkervaringsplek voor ondersteunende taken op het vlak van secretariële en facilitair taken. 

Voor de Drentse Zaak en de afdeling van het ondernemersteam, was zij veelal het aanspreekpunt voor vragen op het terrein van ondernemerschap. Daarnaast vertegenwoordigde zij de Drentse Zaak, zowel in online als offline contacten.

Graag wil zij zich inzetten om een congres / seminar te organiseren of het neerzetten van een project.