Linda Star stelt zich voor:

Samen met een team gedreven managers arbeidsmobiliteit richt ik mij als manager van mobiliteitscentrum SamenWerkt! op het begeleiden van medewerkers van de Rabobank naar nieuw werk. Met het Sociaal Plan als leidraad is SamenWerkt! gericht op het continue verbeteren van de dienstverlening en de resultaten van het mobiliteitscentrum. 

Ik bekijk hoe we onze toegevoegde waarde aan de organisatie en onze medewerkers kunnen vergroten en eventuele boventalligheid kunnen beperken. Dat kan door juist in de fase waarin medewerkers nog niet boventallig zijn onze meerwaarde te laten zien. SamenWerkt! probeert door gesprekken, trainingen/workshops en andere activiteiten continue ontwikkeling bij medewerkers te stimuleren om zo de inzetbaarheid binnen en buiten de Rabobank blijvend te vergroten.

Ben jij op zoek naar nieuw talent met ruime ervaring bij een van de grootste financiële instellingen van Nederland? Neem dan gerust contact met mij op! Er zijn talloze mogelijkheden om met onze medewerkers kennis te maken.