Esther Reitsema stelt zich voor:

Door mijn vele internationale ervaringen heb ik bewezen een groot aanpassingsvermogen te bezitten, flexibel en assertief te zijn. Ik ben ambitieus, leergierig en een energieke multitasker met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Sinds korte tijd ben ik op zoek naar een leuke en uitdagende HR functie in het noorden van het land.

De afgelopen vier jaren ben ik werkzaam geweest bij de Rabobank. Eerst als trainee, nu als Assistent Management Bedrijven. Echter, gezien mijn studieachtergrond (MSc HRM) en ambitie richting HR, ben ik sinds februari dit jaar via het Regionale Talentontwikkeltraject gedetacheerd geweest op het hoofdkantoor van de Rabobank in Utrecht. Hier was ik onderdeel van het HR advies team voor Rabobank International en nam deel aan verschillende projecten die zowel strategisch, tactisch als operationeel van aard waren.

De afgelopen periode binnen HR zijn voor mij doorslaggevend geweest in mijn besluit om op zoek te gaan naar een uitdagende HR functie in het noorden van het land. Heeft u / weet u een geschikte functie? Neem dan contact met mij op via:
Email: esther_reitsema@yahoo.com
Tel: 06-53710352