Ellen van Putten stelt zich voor:

De afgelopen 10 jaar heb ik gewerkt als zelfstandig gevestigd mobiliteitsadviseur / loopbaancoach en -trainer / jobmarketeer vanuit mijn eigen bureau. Ik heb opdrachten uitgevoerd voor veel verschillende organisaties, waaronder de (rijks-, provinciale- en gemeentelijke-) overheid, loopbaan- en re-integratiebureaus, onderwijsinstellingen en particuliere opdrachtgevers.

Sinds maart 2016 ben ik werkzaam als mobiliteitsadviseur bij het Landelijk Mobiliteitscentrum (LMC) van de Nationale Politie, Eenheid Noord-Nederland (Groningen, Friesland en Drenthe). 

Het Landelijk Mobiliteitscentrum (LMC) biedt begeleiding, ondersteuning en advies aan medewerkers en leidinggevenden binnen de politie-organisatie. Als mobiliteitsadviseur ben ik verantwoordelijk voor het:

  • Begeleiden en coachen van herplaatsingskandidaten, medewerkers die wegens arbeidsongeschiktheid geen zicht hebben op terugkeer naar hun eigen functie en medewerkers die terugkeren na detachering.
  • Begeleiden en coachen van medewerkers met een vraag op het gebied van preventieve of vrijwillige mobiliteit.
  • Adviseren van en sparren met leidinggevenden, HR-adviseurs en arbeidsdeskundigen op het gebied van mobiliteit en duurzame inzetbaarheid.