"Het bracht me veel meer dan gedacht"

Wat ben ik blij dat ik na een periode van wikken en wegen mij heb aangemeld voor de Lef’L Up!-opleiding. Ik was al een aantal jaren werkzoekend. Na een intensief outplacement traject en deelname aan de Noorderbaanbattle dacht ik aanvankelijk niet veel op te schieten met nog een dergelijke training. Ik ben desondanks aan het opleidingsprogramma begonnen en kwam er gaandeweg achter dat ik mij had vergist.


Inzicht

Ik kwam terecht in een prachtige groep met lieve, open mensen die bereid waren om zichzelf kwetsbaar op te stellen en elkaar te helpen bij de lessen, opdrachten en intervisiedagen. Daardoor durfde ik mijzelf ook meer kwetsbaar en open op te stellen. Door de opzet van het Lef’L Up!-programma leer je heel veel over jezelf. Ik
kreeg inzicht in wat mij het meest gelukkig maakt om te doen, wat ik belangrijk vind en wat mijn talenten en drijfveren zijn. Ik heb een helder beeld gekregen van organisaties die bij mij passen en de werkzaamheden die ik daar zou willen doen.


Hoe verder?

Ik ben nu druk op zoek naar een baan waarin mijn persoonlijkheid, drijfveren en talenten samenkomen. Ik ga in gesprek met organisaties die ik selecteer op basis van wat ik nu weet. Hoe ik dat moet aanpakken, heb ik geleerd tijdens Lef’L Up!. In contact komen en jezelf laten zien is een kwestie van doen, zelfverzekerd zijn en perspectief zien.

Inmiddels heeft Martin die baan gevonden en werkt hij  als bewonersbegeleider bij Nationaal Coordinator Groningen.