'Verbinden door ’t gesprek'

Ben jij binnen je organisatie betrokken bij het oplossen van problemen, bijvoorbeeld als interne mediator, coach, vertrouwenspersoon, HR-adviseur, juridisch adviseur of teamleider? Meld je dan aan bij het platform mediation en doe mee!

Wie zijn wij?

Wij zijn Nynke Blijham van de provincie Fryslân, Joanne ten Cate van de gemeente Groningen, Margriet Ausma van woningcorporatie Accolade, Wim Beens van Noorderpoort en Renée Hageman van de Rijksuniversiteit Groningen. Een groep enthousiaste mediators die kennis en ervaring willen uitwisselen bij het omgaan met conflicten. Hoe kun je binnen je organisatie en met je omgeving ‘gedoe’ gebruiken om de dialoog – het gesprek – aan te gaan? Arike Tomson van Accent Mediation is de drijvende motor en Lykle de Vries biedt ondersteuning vanuit Noorderlink.

Onze doelen

  • Drie tot vier maal per jaar organiseren wij een webinar of een bijeenkomst. 
  • Het organiseren van trainingen, bijvoorbeeld gesprekscoaching of intervisie.
  • Het vormen van een poule van mediators op aangesloten organisaties een beroep kunnen doen

Wie zoeken wij?

Wij zoeken betrokken medewerkers die binnen hun omgeving met ‘gedoe’ omgaan, die willen meedenken, input willen geven en ideeën willen uitwisselen. En die misschien wel eens willen ondersteunen bij een activiteit of aan de poule van mediators willen deelnemen. En ken je collega’s die wellicht ook zijn geïnteresseerd? Stuur dan dit bericht gerust door. De enige voorwaarde is dat je werkt bij een organisatie die bij Noorderlink is aangesloten.

Aanmelden of vragen?

Heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact met met Arike Tomson. Zij is telefonisch te bereiken via 06 539 23 416 of via de mail . Meteen aanmelden kan natuurlijk ook. Stuur dan een mail naar Lykle de Vries (). Vermeld hierin je naam, organisatie, functie en telefoonnummer.

Voel je welkom!