Samenwerkingpartners van Noorderlink

Noorderlink is een samenwerkingsverband met zo'n 40 aangesloten organisaties. Daarnaast werkt Noorderlink samen met een aantal andere samenwerkingsverbanden en organisaties. Hieronder een overzicht.

Stichting Aletta Jacobs Noord-Nederland

Stichting Aletta Jacobs Noord-Nederland heeft tot doel het bevorderen van diversiteit en inclusiviteit in al haar vormen in de drie Noordelijke provincies. Kijk voor meer informatie op LinkedIn.

Studievereniging Ergasia

Op 24 oktober 1994 is ‘P&O Team 7′ opgericht als studievereniging van de opleiding Personeel & Arbeid. Door een veranderde richting van de studie, die tegenwoordig HRM heet, gaat deze vereniging sinds 2007 door het leven als ‘Studievereniging Ergasia’.

Ergasia is een vereniging voor en door studenten. Ergasia stelt als doel om het contact tussen studenten te versterken en het reguliere studieprogramma te verbreden met leuke studiegerelateerde en sociale activiteiten.

Sinds november 2021 wordt Ergasia aangestuurd door het 18e bestuur. Dit bestuur wil, samen met de commissies, Ergasia nog meer naamsbekendheid geven onder de studenten, docenten en andere studieverenigingen. Dit door onder andere verschillende activiteiten te organiseren.

Deloitte

Deloitte Netherlands provides Audit & Assurance, Consulting, Financial Advisory, Risk Advisory, Tax & Legal and related services to clients.

GOA Publiek

De GOA Publiek creëert en faciliteert leerwerk- en traineebanen bij organisaties uit de (semi) publieke sector en detacheert (uitzenden) lerende medewerkers en trainees. Voorop staat het belang om nieuwe leer- en ontwikkelkansen te creëren en goed opgeleid personeel te hebben, voor nu en in de toekomst.

Om dit te bereiken, bieden wij vacatures aan met intensieve student- en traineebegeleiding zodat onze talentvolle medewerkers op zowel MBO-niveau (BBL-opleiding) als HBO-niveau (deeltijd-traject) optimaal kunnen Leren en Werken in passende opleidingen en onze HBO/WO-trainees zich persoonlijk kunnen ontwikkelen in traineeships. 

Hanze Pro

Time to turn pro! HanzePro, onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen, ondersteunt je om de kennis, vaardigheden, talenten en competenties te ontwikkelen die voor jouw werk en carrière belangrijk zijn. HanzePro heeft ruim 180 opleidingen. Relevant en praktijkgericht. Flexibel en gepersonaliseerd. Voor elke fase van jouw loopbaan.

Hollandse Nieuwe

VERANDERAARSMET HART & ZIEL
Een slimme aanpak helpen ontwikkelen voor jullie organisatieverandering? Ja! Jouw communicatie-, hr- of managementteam krachtiger maken? Ja! Tijdelijk je collega vervangen, extra denk&doekracht voor een project, nieuwe strategie of tof cultuurtraject, een impactvol leiderschapsprogramma?
Als je ons belt, bel je meer dan 50 experts in communicatie, hrm, leiderschap en verandering. Consultants en interimmers. Ja-zeggers, ontrafelaars, nieuwepadenlopers, nekuitstekers. We brengen jou altijd verder dan je denkt.

Het Grootste Kennisfestival

Het Grootste Kennisfestival van Nederland gaat over de vraag hoe het anders kan. Inspirerende sprekers vertellen over nieuwe werkende vormen van innovatie, organisatie, besturen, ondernemen en samenwerken. 

Ontwikkellink

Ontwikkellink logoOntwikkellink biedt via link050 gratis workshops, trainingen, lezingen en e-learning aan inwoners van de gemeente Groningen die vrijwillig actief zijn. Dit kan zijn als vrijwilliger bij een vrijwilligersorganisatie, bij een buurt initiatief, op een school, een sportvereniging etc. De gemeente Groningen is trots op de inzet van haar vele vrijwilligers en biedt via Ontwikkellink meer dan 120 verschillende workshops en cursussen op jaarbasis aan. Het aanbod van Ontwikkelink is vraaggericht en komt tot stand op verzoek van vrijwilligers.

Samenwerking Noord

Samenwerking Noord verbindt medewerkers die in Noord-Nederland professioneel werken met IT. Wij doen dit door deze professionals met elkaar en met andere werkgevers in contact te brengen en netwerk- en kennisbijeenkomsten te organiseren. Lees verder Sectoren Al onze leden zijn ondergebracht in sectoren.

Samenwerking Rijk Noord

Wij zetten ons in voor een gezonde noordelijke arbeidsmarkt. Enerzijds door rijksorganisaties in de regio te ondersteunen in hun samenwerking op personele capaciteit en mobiliteit. Anderzijds door verbinding aan te gaan met andere partners in de regio en aan te sluiten bij bestaande netwerken.

VNO/NCW Noord / MKB Nederland Noord

Ondernemers hebben ruimte nodig om te ondernemen. Om met hun zaak bezig te zijn. Succesvolle ondernemers weten te groeien door buiten kaders te denken. Daar moeten ze tijd en ruimte voor hebben. Ondernemen is ook het leggen van verbindingen. In (Noord-)Nederland maar ook over grenzen heen.

Als ondernemers in de wirwar van regels tegen grenzen aan lopen, is het belangrijk om iemand te hebben die hen helpt en handvatten geeft om nieuwe ruimte te ontdekken. Zowel voor hen persoonlijk als voor de onderneming. VNO-NCW MKB Noord geeft die ruimte.

Werken in Friesland

Werken in Friesland is hét samenwerkingsplatform op het gebied van arbeidsmarktontwikkelingen in de regio! Wij richten ons op verbinding, ontwikkeling, beweging en kennisdeling. Van, voor en door medewerkers van de aangesloten organisaties. Dat doen we door slim samen te werken en krachten te bundelen.

Werken in Friesland is een samenwerkingspartner van Noorderlink. Staat er geen passende vacature voor je op Noorderlink? Neem dan eens een kijkje op de website van Werken in Friesland. Daar vind je vacatures specifiek voor de provincie Friesland!

ZorgpleinNoord

Wij zijn ZorgpleinNoord. Met meer dan 270 aangesloten organisaties vertegenwoordigt ZorgpleinNoord ruim 85% van de zorg- en ongeveer de helft van de welzijnssector in Groningen, Friesland en Drenthe.