Directiesecretaris

Zorggroep Meander

Zorggroep Meander biedt in Oost-Groningen wonen, behandeling en revalidatie en ‘zorg thuis’. Het werkgebied is Oost-Groningen. Dit omvat de gemeenten Veendam, Pekela, Menterwolde, Stadskanaal en Vlagtwedde. Zorggroep Meander staat voor zorg dichtbij mensen. Thuis, of in woonservicecentra dan wel woonzorgcentra, ondersteunt Zorggroep Meander mensen die dat nodig hebben regie te houden over hun leven. Naast ondersteuning op het leven, biedt Zorggroep Meander ook revalidatie en behandeling. Zorggroep Meander is onderdeel van Espria.

De zorggroep heeft vier woonservicecentra, vier woon-zorgcentra (verpleeghuizen) en in het hele werkgebied werken we met wijkteams. Bij Zorggroep Meander bieden ruim 1.600 medewerkers en 500 vrijwilligers zorg aan circa 3.750 cliënten.
Zorggroep Meander is innovatief in het inrichten van de dienstverlening. Het leefplezier van cliënten is daarin leidend. Zo wil Zorggroep Meander vanuit haar zorg, behandel- en revalidatieprofessie waarde toevoegen aan het leven van kwetsbare mensen zodat er voor hen ruimte is een eigen, waardevol leven te leiden. Kernwaarden zijn professioneel, betrouwbaar, waardevol, toegankelijk en betaalbaar.

Functie

Als directiesecretaris bied je ondersteuning bij de uitvoering van bestuurlijke taken van de directie. Je fungeert als sparringpartner voor directie en MT, denkt mee over bestuurlijke vraagstukken en geeft vorm aan de besluitvormingsprocessen in de organisatie. Je geeft de directie advies over organisatiebrede vraagstukken en houdt toezicht op gemaakte afspraken, lopende processen en relevante verplichtingen. Je bent een vraagbaak voor de diverse bestuurlijke organen. De directiesecretaris is lid van het managementteam en stuurt daarnaast het team Communicatie aan, bestaande uit twee communicatieadviseurs.

Wie wij zoeken

Je beschikt over een afgeronde relevante opleiding op WO niveau met een juridische en/of bestuurlijke achtergrond, aangevuld met minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie en organisatie. Je beschikt over een sterk bedrijfskundig, analytisch en beleidsmatig inzicht. Het voeren van procesregie op de besturingscyclus binnen Zorggroep Meander en bewaken van de uitvoering van organisatiebesluiten en geldende wet- en regelgeving is een van de kerntaken. Je beschikt over organisatiesensitiviteit en weet je daardoor goed te bewegen op verschillende niveaus en weegt voortdurend de belangen van de interne en externe stakeholders af. Je bent een echte samenwerker, klantgericht, accuraat, resultaatgericht en analytisch. Je bent daarnaast een zeer goede communicator.

Ons aanbod

We bieden een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar voor 24 uren per week. De standplaats is Veendam. Het salaris is afhankelijk van ervaring conform CAO VVT FWG 65.

Procedure

Een assessment maakt mogelijk deel uit van de procedure. Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Het overleggen van een verklaring omtrent gedrag is een voorwaarde voor de indiensttreding.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Renate Kamphuis, directeur Zorg, op telefoonnummer: (0598) 686885.

Enthousiast? We zien jouw reactie graag tegemoet! Voor een zorgvuldige verwerking van jouw gegevens vragen we je uiterlijk 8 juni 2017 online te solliciteren via www.zgmeander.nl/vacatures