Recruiter

INTERNE/EXTERNE VACATUREMELDING

Kan jij ons meehelpen om excellent te worden?

Wij zoeken voor de afdeling HRM kandidaten voor de functie van

Recruiter

voor 24 uur per week
voor de duur van een jaar (met uitzicht op een vast dienstverband)

Wie zijn wij?

ZINN is eigenzinnig en trots. Wij zijn een financieel gezonde zorgorganisatie voor ouderen. We werken in moderne gebouwen, waar we onze bewoners en cliënten deskundige zorg en oprechte aandacht geven. De ambitie is om ons dagelijks te verbeteren en op die manier de komende jaren door te groeien naar een excellente zorgorganisatie. Dit vraagt om een cultuurverandering, waarbij leiderschap, duurzame inzetbaarheid en continu leren kernbegrippen zijn. Wij denken in kansen, mogelijkheden en oplossingen. Daarbij is ruimte voor eigen initiatief en ideeën.

De baan

Binnen HRM zijn de ambities voor de komende jaren uitgewerkt in beleidsplannen, waaronder het strategisch HR beleidsplan. Arbeidsmarktcommunicatie is een speerpunt in ons beleid voor de komende jaren. Hoe weten we professionals aan ons te binden en te boeien? Je geeft als recruiter uitvoering aan het werving- en selectieproces binnen ZINN, weet de juiste wervingskanalen aan te boren en weet de juiste talenten te matchen met onze vacatures.

Het team

Je werkt in een team van 5 HR-adviseurs en wordt ondersteund door de HR administratie. Je legt verantwoording af aan de manager Financiën & HRM. Verder bestaat de HR afdeling uit het team opleiding & ontwikkeling en de adviseur vitaliteit & gezondheid.

En jij?

  • Je bent ondernemend en gastvrij;
  • Je bent pro-actief, creatief, weet van aanpakken, straalt energie uit, bent enthousiasmerend, resultaatgericht en een teamspeler;
  • Je beschikt minimaal over een afgeronde opleiding op HBO-niveau (HRM, MER, Bedrijfskunde);
  • Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in het HR-werkveld opgedaan als recruiter en beschikt over een duidelijke visie/reflectie met betrekking tot jouw werk en dienstverlening; 
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent een goede gesprekspartner op verschillende niveaus;
  • Je bent sterk in administratieve processen en behoudt het overzicht;
  • Je bent alert op verbeteringen en neemt daarin initiatieven, hebt mensenkennis en kan meedenken met opdrachtgevers.

Ons aanbod

We bieden je een marktconform salaris (FWG 55 cao VVT). ZINN heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en innovatie. Daarnaast kun je rekenen op een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, bestaande uit een goede pensioenvoorziening en een meerkeuze systeem aan arbeidsvoorwaarden.

Meer weten en solliciteren?

Ben je geïnteresseerd en enthousiast geworden en wil je meer weten over deze baan?
Bel dan met Leo Wanders, Manager Financiën & HRM. Hij is te bereiken via het telefoonnummer 050 - 585 2038. Voor meer informatie over ZINN verwijzen we je naar www.zinnzorg.nl.

Wil je reageren? Stuur dan vóór 14 augustus 2017 je sollicitatiebrief met motivatie en CV naar onder vermelding van vacaturenummer 9300 17 - 101 in de onderwerpregel. De sollicitatiegesprekken worden gehouden op donderdag 17 augustus a.s.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd.
Interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.