Leidinggevende Zorg

Leidinggevende Zorg

Onze topteams klaarstomen voor de toekomst? Kom werken bij ZINN!

Wij zoeken binnen ZINN, voor locatie De Es in Groningen, een kandidaat voor de functie van Leidinggevende Zorg 

 • minimaal 32 uur tot maximaal 36 uur per week
 • ingangsdatum februari 2023

De baan
Waar de cliënten van ZINN wonen, wil jij werken! Als leidinggevende ben je ambassadeur van ZINN en onderdeel van het middenkader, dat zich kenmerkt door een no-nonsense cultuur en hands-on mentaliteit. Je rapporteert aan de clustermanager en geeft leiding aan circa 75 medewerkers die samen zorgen voor de bewoners. Je bent er verantwoordelijk voor dat de zorg binnen je team professioneel en conform de gestelde kwaliteitseisen wordt uitgevoerd.

En jij?

 • Je beschikt over een afgeronde zorgopleiding op HBO-niveau aangevuld met een managementopleiding of je bent bereid deze te gaan volgen;
 • Je bent een startende leidinggevende met 0-3 jaar leidinggevende ervaring;
 • Je hebt duidelijke affiniteit met oudere, somatische bewoner en hun mantelzorgers;
 • Je hebt kennis van de ontwikkelingen in de ouderenzorg en weet deze te vertalen tot acties samen met je team;
 • Je bent ondernemend en gastvrij;
 • Je beschikt over een gezonde dosis energie, relativeringsvermogen, humor en flexibiliteit;
 • Je bent graag op de werkvloer, waardoor je weet wat er speelt bij bewoners en medewerkers;
 • Je weet medewerkers te motiveren waardoor ze zich medeverantwoordelijk voelen voor het creëren van een gezond woon- en werkklimaat;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden; weet teamprocessen goed te analyseren en te sturen;
 • Je gaat voor het beste resultaat, zowel voor de eigen afdeling als voor de gehele locatie de Es. Om dit te bereiken ben je daadkrachtig en slagvaardig in het nemen van besluiten en weet je de juiste mensen met elkaar te verbinden.

ZINN locatie De Es
De Es is een woonzorglocatie in de wijk Selwerd te Groningen. Cliënten kunnen zelfstandig een appartement huren en/of intensieve verpleegzorg, begeleiding en behandeling ontvangen. De cliënten ervaren De Es als een sfeervolle en ‘volkse’ stadslocatie. Mede door het gezellige Grand Café en diverse activiteiten in De Buurthuiskamer heeft De Es een buurtfunctie en maakt het daadwerkelijk onderdeel uit van de wijk Selwerd. De Es is een prachtige, nieuwe woon-zorglocatie die in 2016 geheel vernieuwd is. Vanuit De Es biedt een thuiszorgteam tevens zorg in de buurt. Afdeling somatiek bestaat uit vier woongroepen van elk 10 bewoners. Bewoners hebben een geriatrische zorgbehoefte waarin de somatische component centraal staat.

Wie zijn wij?
ZINN is dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Bijna 3000 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur – vallen, opstaan en weer doorgaan. ZINN is een energieke, eigenzinnige organisatie met passie en een duidelijke visie, niet zonder humor en spontaniteit.

Ons aanbod
We bieden je een marktconform salaris (max FWG 55 cao VVT), afhankelijk van leeftijd en ervaring. Wij bieden je een contract voor 1 jaar, met de intentie om dit, bij gebleken geschiktheid, om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd. ZINN heeft een uitstekend leerprogramma dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en innovatie. Naast een marktconforme beloning volgens de cao kent ZINN een aantal aantrekkelijke regelingen. Zo kun je dankzij de fiscale regeling zeer voordelig een fiets, tablet/computer, smartphone of sportabonnement aanschaffen. Daarnaast heeft ZINN een regeling voor extra vergoeding reiskosten, kun je korting krijgen op je (ziektekosten)verzekeringen en hebben wij een regeling voor het vergoeden van opleidingskosten. Tevens ontvang je bij ZINN een eindejaarsuitkering.

Meer weten en solliciteren?
Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over deze baan? Bel dan met Jan Smit, Clustermanager De Es. Hij is te bereiken via het telefoonnummer 06 51887121. Voor meer informatie over ZINN verwijzen we je naar www.zinnzorg.nl

Reageren? Solliciteer hier vóór 12 december a.s..

De gesprekken met de selectiecommissie vinden begin week 51 plaats.  

Een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde om bij ons in dienst te kunnen treden. De gemaakte kosten ontvang je van ons terug.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang. 

 Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld