Basisarts

Je talenten inzetten voor ouderen? Voor ZINN Gezondheidszorg, zijn we op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie van

BASISARTS (M/V)
voor minimaal 28 uur tot maximaal 36 uur per week

vanaf 1 januari 2017
voor de duur van jaar

Algemene informatie

Als arts ben je, samen met de specialisten ouderengeneeskunde en verpleegkundig specialisten, een onderdeel van ons multidisciplinair behandelteam. ZINN Gezondheidzorg biedt, binnen alle facetten van ouderenzorg, behandeling aan 480 intramurale cliënten op locaties in Groningen, Haren en Hoogezand. Er bestaan samenwerkingsverbanden met andere woonzorgcentra waar behandeling wordt geboden aan psychogeriatrische bewoners. Daarnaast werken wij nauw samen met ziekenhuizen in de omgeving onder andere op het gebied van Geriatrische Revalidatie Zorg.

De afgelopen jaren heeft ZINN Gezondheidszorg zich gericht op de ontwikkeling van activiteiten in de eerste lijn. Naast advisering aan huisartsen, via het multidisciplinair spreekuur, wordt een breed scala aan behandelmogelijkheden aangeboden voor cliënten in de thuissituatie. Op deze manier levert ZINN een bijdrage aan de transitie in de ouderenzorg.

ZINN Gezondheidszorg is een zelfstandige onderneming van stichting ZINN. Daardoor kan op een ondernemende manier vorm gegeven worden aan multidisciplinaire samenwerking, innovatie en daadkracht ten behoeve van onze cliënten. Op alle locaties wordt gebruik gemaakt van een Elektronisch Cliënten Dossier. De locaties in Haren (de Dilgt) en Groningen (locatie de Brink) hebben een opleidingserkenning.

Functieinhoud

 • Je bent, samen met de verpleegkundig specialist, verantwoordelijk voor de medische behandeling aan bewoners van diverse wooneenheden in Hoogezand. Daarnaast ben je inzetbaar voor huisartsen en cliënten in de eerste lijn.
 • Je vervult een actieve rol in het ondersteunen van leidinggevenden in de zorg bij het creëren van een plezierige woonomgeving voor de cliënten.
 • Vanuit je rol en deskundigheid kun je deelnemen aan project- en/of werkgroepen gericht op kwaliteit, ontwikkeling en innovatie.
 • Je participeert in het rooster voor ANW diensten voor de eigen organisatie.
 • Je bent klantgericht en flexibel

En jij? Je hebt:

 • een voltooide opleiding tot arts en BIG registratie.
 • een innovatieve kijk op de toekomst van de ouderenzorg
 • uitstekende communicatieve vaardigheden
 • een inspirerend en energiek karakter en gaat graag een uitdaging aan.
 • een rol in het verder uitbouwen van de medische vakgroep en ZINN Behandeldiensten
 • een rijbewijs i.v.m. bereikbaarheidsdiensten.

Ons aanbod

Het is een baan binnen een organisatie die graag haar grenzen verlegt. ZINN heeft een uitgebreid intern leerprogramma en er zijn mogelijkheden voor aanvullende (kader)opleidingen binnen het vakgebied. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. Daarnaast kun je gebruik maken van een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het fietsplan, tablet/ laptop regeling, fitnessregeling, korting bij (zorg)verzekeringen en een regeling aanvullende reiskosten.

Meer weten en solliciteren?

Bel dan met Akkie Bootsma directeur ZINN Gezondheidszorg telefoonnummer: 050-5852141 of buiten kantoortijden op 06 – 30627321
E-mail: A. Bootsma@zinnzorg.nl
Website: www.zinnzorg.nl

Stuur je sollicitatiebrief en CV voor 15 december 2016 naar
t.a.v. Stefan Jongepier, personeelsadviseur, onder vermelding van het vacaturenummer 7200 16-134 in de onderwerpregel.