Logistics Engineer

OVER DE FUNCTIE
Ben jij ambitieus en toe aan een nieuwe stap in je carrière? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor je met ruim voldoende mogelijkheden voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Als logistiek engineer wordt je ingezet voor uiteenlopende opdrachten op het gebied van procesinrichting van de supply chain of warehousing bij onze opdrachtgevers. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren, verbeteren, implementeren en uitvoeren van uiteenlopende logistieke processen bij onze opdrachtgevers. Hierbij kun je denken aan (her)inrichting van een warehouse, stroomlijnen van een produktieproces, optimaliseren van voorraden, etc. Daarnaast speel je een belangrijke rol bij de implementatie van de gekozen oplossingen. Een hands-on mentaliteit is dan ook een absoluut vereiste. Als vanzelfsprekend rapporteer je de status van de vorderingen aan de opdrachtgever volgens de daarvoor geldende lijnen en rapportages.

Vanuit de rol van Interim Professional ben je verantwoordelijk voor het opstellen van Yacht opdracht/projectbeschrijvingen. Opgedane kennis en ervaring wordt actief gedeeld met collega Interim Professionals. Zo bouw je aan een relatienetwerk en lever je een bijdrage aan het interne kennisnetwerk van Yacht.

FUNCTIE-EISEN

 • Een relevante HBO/WO opleiding
 • Ervaring met een planningsmodule uit een ERP-pakket (bij voorkeur SAP)
 • Gedegen kennis van MS-Office (m.n. Excel)
 • Enkele jaren relevante werkervaring
 • Ervaring binnen de industriele branche en/of logistieke branche is een pré
 • Je bent een enthousiaste professional die zich graag verder wil ontwikkelen binnen het Logistieke vakgebied. Je bent breed georiënteerd, werkt nauwkeurig en je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend. Je bent een echte teamspeler en je hebt een natuurlijke drive om het beste uit jezelf te willen halen.
 • Woonachtig in Friesland, Groningen of Drenthe.

ARBEIDSVOORWAARDEN
Werken bij Yacht betekent werken bij de grootste detacheerder van Nederland. We werken continu aan de verbetering van onze positie in de markt en onze dienstverlening aan onze opdrachtgevers. Maar zeker ook aan het versterken van onze professionals. Bij Yacht word je continu uitgedaagd en gecoacht om jezelf te blijven ontwikkelen.

Wij bieden verschillende dienstverbanden aan. Er zijn mogelijkheden om als interim professional Supply Chain in vaste dienst bij Yacht te komen. Maar wij kunnen ook voor de duur van een project of opdracht een overeenkomst aangaan.

Wat Yacht jou verder kan bieden:

 • Een uitgebreid introductieprogramma waarbij je kennis maakt met de Yacht organisatie
 • Een gevarieerd aanbod aan uitdagende opdrachten
 • Coaching en begeleiding door ervaren collega specialisten
 • Een open cultuur en een ondernemende werksfeer
 • Persoonlijke groei middels kennisdeling en opleidingen via de Yacht Academy
 • Een landelijk netwerk van collega-Interim Professionals

BEDRIJFSINFORMATIE
Yacht is de marktleider in Supplychain & Procurement in Nederland. Als dochterorganisatie van Randstad maakt Yacht en jij dus straks ook, rechtstreeks gebruik van het netwerk en de kennis en know-how van deze wereldwijde marktleider.

CONTACTINFORMATIE
Voor meer informatie neem je contact op met Jelte de Haan via telefoonnummer 06-46752273

Werken voor Yacht
Yacht is dé organisatie van en voor professionals. Wij verbinden professionals en organisaties die het verschil willen maken. Ons doel is optimaal resultaat: jou als professional uitdagend werk bieden waarmee jij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbetert. Behoor jij tot de beste professionals in jouw vak? Wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties? Dan willen we jou graag leren kennen.