TOA (Technisch oogheelkundig assistent)

Ben jij een gediplomeerd TOA? En ben je op zoek naar een zelfstandige functie in een professioneel basisziekenhuis? Dan zoeken we jou! Wij hebben een fijne werkplek beschikbaar, waar jouw expertise erg welkom is.

De functie
Als TOA in het WZA ga je werken op de polikliniek oogheelkunde. Je verricht onderzoek, assisteert de oogarts tijdens het spreekuur en houdt je bezig met administratieve- en beheerstaken, kwaliteit en veiligheid. Onder supervisie van de oogarts voer je veel onderzoeken zelfstandig uit, zowel enkelvoudig als meervoudig oogfunctieonderzoek.

Wil je weten wat het werk als TOA in het WZA zo interessant maakt? Lees dan het verhaal van onze collega Tiny Hekker.

Wij vragen
Om voor deze functie in aanmerking te kunnen komen, pas je in het volgende profiel:

  • Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt je opleiding voor TOA afgerond;
  • Je beschikt over enige werkervaring als TOA;
  • Je hebt ervaring met het EPD (HiX).

Je bent een enthousiaste teamspeler die samenwerking essentieel vindt, goed om kan gaan met een hoge werkdruk en een bijdrage kan leveren aan optimalisering van de werkprocessen. Je werkt nauwkeurig. Je durft feedback te geven en kunt deze ook ontvangen én je houdt van humor op de werkvloer.

Werken in het WZA: #wijWZA
Met betrokken en bevlogen medewerkers kunnen we de best mogelijke zorg leveren op de juiste plek, mét behoud van de medisch specialistische zorg in Drenthe. Onze medewerkers weten als geen ander dat het in het WZA normaal is om eigenaarschap te tonen, slim te werken, proactief te handelen en inzetbaar te blijven. Bij ons krijg je de ruimte, zodat je zelf kansen kunt pakken en volop gebruik kunt maken van je ervaring, expertise en kennis. Het WZA wil continu verbeteren. Dat verwachten we ook van jou. We werken met zijn allen aan een plezierige werkplek, ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling, een fijne sfeer en mogelijkheden om te kunnen blijven vernieuwen en verbeteren. Dat is #wijWZA! 

Wat hebben wij te bieden?
Voor deze functie bieden we je het volgende:

• Een salaris conform de Cao Ziekenhuizen, waarbij deze functie ingedeeld is in FWG 45 (minimaal €2.554,- en maximaal €3.468,- bij een fulltime werkweek);
• Een vast contract voor 32-36 uur per week;
• Een vakantietoeslag van 8,33%;
• Een eindejaarsuitkering van 8,33%, een fiscale uitruilregeling op het gebied van reiskosten en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen. 
• Een online leeromgeving met een groot aanbod van gratis cursussen en e-learning modules via GoodHabitz en Expertcollege zodat je altijd de ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen;
• Het interne programma Fier!, ter bevordering van jouw duurzame inzetbaarheid;
• Diverse regelingen, zoals een reiskostenregeling en een thuiswerkregeling;
• Een goede bereikbaarheid met het ov, gratis parkeergelegenheid op loopafstand van het WZA en een gratis overdekte (en afgesloten) fietsenstalling.

Solliciteren
Wil jij ons team komen versterken? Dan ontvangen we graag je sollicitatie uiterlijk 13 december 2022 via de button op onze website. De gesprekken staan gepland in week 51. Het nagaan van referenties kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. 

Deze vacature wordt in- en extern tegelijk gepubliceerd. 

Informatie
Wil je meer weten over de vacature? Of een dag meelopen? Dan kun je contact opnemen met Jan Luik (leidinggevende polikliniek) via jan.luik@wza.nl of het telefoonnummer 0592-325567. 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.