Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde

Bij waterschap Vechtstromen zijn we ter versterking van ons team Techniek en Onderhoud op zoek naar een Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde.

Zie jij het als een uitdaging om het werk zo goed mogelijk voor te bereiden, zodat jouw collega's met een gerust hart aan een nieuwe klus kunnen beginnen? Dan is deze baan mogelijk iets voor jou!

We zijn op zoek naar een collega die met veel plezier werkvoorbereidende werkzaamheden verricht met affiniteit en ervaring in het vakgebied werktuigbouwkunde!

Informatie
De werkvoorbereider werktuigbouwkunde heeft als verantwoordelijkheid het multidisciplinair voorbereiden / uitwerken van onderhoudswerkzaamheden conform procedures, werkprocessen en werkvergunningen. Daarnaast behoort het opstellen en afstemmen van een geïntegreerde planning met alle vakdisciplines, zuiveringsbeheerders en aannemers tot de verantwoordelijkheden.

De dagelijkse storingen komen centraal binnen en worden verdeeld onder de ca. 5 collega's in de werkvoorbereiding. Dit betreft werktuigbouwkundige storingen aan de diverse rioolwaterzuiveringen en rioolpersgemalen. Je bereidt dit voor zodat de technische onderhoudsmedewerkers met de juiste materialen op pad kunnen, en in het bezit zijn van de juiste tekeningen en andere relevante informatie.

Tevens schrijf je voor renovaties en kleine projecten een bestek en organiseer je mini aanbestedingen voor de selectie van de juiste aannemer of leverancier. Je bent in staat een reële kostenraming te maken voor de begroting van de komende jaren welke niet meer afwijken dan 10%.

Functie-eisen
Een afgeronde MBO niveau 4 of MTS opleiding, in de richting werktuigbouwkunde met een ruime ervaring als werkvoorbereider voor diverse multidisciplinaire projecten. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, teamspirit en je kunt oplossingsgericht denken. Om je functie goed uit te kunnen voeren heb je daarnaast goede communicatieve vaardigheden, je kunt goed plannen en organiseren, je bent flexibel ingesteld en hebt oog voor kwaliteitsnormen. Tevens ben je in staat om zelfstandig tekeningen, PFD's, P&ID's op te stellen en eventueel aan te passen zodat deze later digitaal kunnen worden verwerkt.

Arbeidsvoorwaarden
Je krijgt een interessante en uitdagende baan waar je de mogelijkheid wordt geboden om je verder te ontwikkelen binnen een dynamische werkomgeving met veel verantwoordelijkheid. De functie is gewaardeerd op basis van een indeling in salarisschaal 8. Dit betekent een salaris tussen € 2.326,-- en € 3.121,-- bruto per maand bij een volledige werkweek. Dit is exclusief het individueel keuzebudget (IKB), waar onder andere je vakantietoeslag en je eindejaarsuitkering bij inbegrepen zit. Het keuzesysteem arbeidsvoorwaarden biedt je de mogelijkheid om een goede balans te vinden tussen werk en privé.

Contactinformatie
Interesse en wil je reageren?
Stuur dan vóór 30 oktober aanstaande je motivatiebrief en curriculum vitae via bovenstaande link.

Wil je meer weten over de functie dan kun je contact opnemen met Henk Besten, teamleider Techniek & Onderhoud, op telefoonnummer (088) 220 3198. Wil je meer weten over de wervingsprocedure dan kun je contact opnemen met Sophie Meijer, adviseur HRM, op telefoonnummer (088) 220 3230.

Over Vechtstromen
Het team Techniek en Onderhoud is samen met de teams Gegevensbeheer Water en Vergunningen, Toezicht en Handhaving onderdeel van de eenheid Techniek en Diensten. Wij leveren aan onze (interne) opdrachtgevers de gewenste, effectieve en efficiënte producten. Het team Techniek en Onderhoud zorgt voor het onderhoud van RWZI's, gebouwen, stuwen, gemalen en rollend- en varend materieel. Er wordt gewerkt vanuit de vakgebieden werktuigbouwkunde, elektrotechniek, civiele techniek en procesautomatisering.

Reageer op deze vacature