Junior Procesoperator

Binnen de primaire eenheid Watersysteem & Zuiveren zoeken we voor het team Zuiveren: 1 junior procesoperator 32 uren per week voor 2 jaar

Informatie
In deze functie werk je als junior procesoperator bij de zuiveringsinstallaties van de regio Zuid of Noord van het team Zuiveren. Daarnaast volg je één dag per week een opleiding in de procestechniek. Je wordt breed opgeleid in het zuiveringswerk. Je draagt zorg voor het dagelijks onderhoud van installaties, gebouwen en signaleert storingen en afwijkingen en lost deze op. Tevens draag je mede zorg voor een optimaal rendement van het zuiverings- en slibverwerkingsproces. Dit doe je door het zuiveringsproces te monitoren, procesgegevens te registreren en acties uit te voeren voor een goede procesgang. Je treft voorbereidingen, zodat de teams Projecten en Technisch onderhoud hun werk goed kunnen uitvoeren.

Functie-eisen
Je bent bereid tot het volgen van een opleiding in de procestechniek niveau 3, operator B, en beschikt over een passende afgeronde vooropleiding (zoals o.a. VMBO of MBO-niveau 2 procestechniek of vergelijkbaar). Je hebt affiniteit met de waterketen en je hebt technisch inzicht. Je hebt een analytisch vermogen en gaat zorgvuldig te werk. Je kunt uitstekend met anderen samenwerken, maar bent ook zelfstandig en sterk in je mondelinge communicatie. Je bent enthousiast en hebt de potentie om door te groeien naar MBO-niveau 4. Van nature ben je leergierig en beschik je over een flinke dosis doorzettingsvermogen. Het in het bezit zijn van een B-rijbewijs is een pré. We vinden veilig werken erg belangrijk en je moet dan ook bereid zijn om de benodigde opleidingen op dit gebied te volgen.

Arbeidsvoorwaarden
Je krijgt een leer-/arbeidsovereenkomst, voor de duur van de opleiding voor 4 dagen per week (maximaal 32 uur per week, 2 jaar of opleidingsafhankelijk). Je werkt vanuit de regio Zuid (Hengelo, Enschede, Oldenzaal) of regio Noord (Emmen, Hardenberg, Almelo). Afhankelijk van vooropleiding en ervaring vindt inschaling plaats op ofwel het minimum jeugdloon (+ 1 jaar) of op het geldende minimumloon van salarisschaal 6 (€ 1.996). Dit is exclusief het individueel keuzebudget, waar onder andere je vakantietoeslag en je eindejaarsuitkering bij inbegrepen zit. Daarnaast volg je in je eigen tijd 1 dag per week de opleiding. De kosten voor de opleiding, inclusief de reiskosten naar school, worden door het waterschap vergoed. De intentie is om jou na twee jaren een functie in het zuiveringsbeheer aan te bieden. Dit is afhankelijk van jouw functioneren, studieresultaten en of er een passende functie beschikbaar is.

Contactinformatie
Je kunt tot 24 juli aanstaande solliciteren via bovenstaande link. Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Pieter Hoogeveen, teamleider Zuiveren, op tel. 088-2203101. Wil je informatie over de wervingsprocedure dan kun je contact opnemen met Karen Halmingh, HR adviseur, op tel. 088-2203550.

Over Vechtstromen
De eenheid Watersysteem & Zuiveren zorgt voor voldoende en schoon water in kanalen, sloten en vijvers. Zij zuivert het afvalwater van huishoudens en bedrijven op de zuiveringsinstallaties en onderhoudt de watergangen, dijken, vaarwegen, stuwen en gemalen, de beplantingen en de overige terreinen van het waterschap. Waterschap Vechtstromen is een erkend leerbedrijf.

Reageer op deze vacature