Servicetechnicus E&I (medewerker BTO-D)

Waterschap Noorderzijlvest staat voor veilig, voldoende en schoon water voor alle inwoners van ons gebied. We creëren hiermee een basis voor een gezonde, toekomstbestendige leef-, woon- en werkomgeving in een groot deel van Groningen en Drenthe. We zijn transparant, resultaatgericht en kostenefficiënt op een innovatieve, maatschappelijk verantwoorde en duurzame wijze, in samenwerking met onze partners. Wij willen zichtbaar zijn voor onze omgeving. Dit vraagt om gedreven professionals, die uitblinken in hun vakgebied. Voor het team Technisch Onderhoud zijn we op zoek naar een ervaren en proactieve collega voor de functie van:

Servicetechnicus E&I (medewerker BTO-D)
36 uur per week
tijdelijk voor de duur van 2 jaar

vacature nr. 17/11

Wat ga je voor ons doen?
Je voert (planmatig) elektrotechnische onderhoudswerkzaamheden uit en verhelpt storingen aan onze installaties. Je draagt bij aan het opbouwen, instellen en analyseren van meet- en regelsystemen. Je kunt uit de voeten met technisch complexe aanpassing- en vernieuwingswerkzaamheden. Je verricht preventief en correctief onderhoud en legt dit vast in het onderhoudmanagementsysteem. Daarnaast doe je wijzigingsvoorstellen en ben je in staat om zelfstandig goedgekeurde wijzigingen uit te voeren. Je kunt worden ingezet voor projecten. Als vanzelfsprekend werk je volgens de van toepassing zijnde voorschriften en procedures, zoals NEN 1010, NEN 3140 en ATEX. Je kunt worden ingezet in de storingswachtdienst.

Wat vragen we van je?

  • Opleiding mbo-4 Elektrotechniek.
  • Kennis van en ervaring met PLC-besturingssystemen.
  • Ervaring met werktuigbouwkundige werkzaamheden.
  • VCA.
  • NEN 3140, instructie bij voorkeur Stipel.
  • Ervaring in het werken met onderhoudmanagementsystemen.
  • Bekendheid met het werken in een industriële omgeving is een pre.
  • In het bezit van rijbewijs B.
  • Bereidheid tot het volgen van vakspecifieke cursussen.


Welke competenties vragen we van je?
Je bent in staat zowel alleen, als in teamverband, resultaatgericht te werken. Je bent klantgericht en kent de wensen, behoeften en de belangen van je in- en externe klant en handelt hiernaar. Je werkt veilig, volgens vaste regels en procedures. Bij onduidelijkheid of veranderingen zoek je bevestiging bij de juiste autoriteit. Je stelt hoge eisen aan je werk en handelt hier ook naar. Als het nodig is doe je suggesties om zaken anders aan te pakken. We verwachten van je dat je een flexibele houding hebt.

Wat mag je van ons verwachten?
Waterschap Noorderzijlvest biedt je een prettig werkklimaat met uitdaging. Een goed salaris van maximaal € 2.797,- bruto per maand (functieschaal 7) excl. IKB. Je werkt 36 uur per week, waarbij je kunt kiezen voor variabele werktijden. Daarnaast bieden wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, gebaseerd op de cao waterschappen. De standplaats is Onderdendam.

Heb je belangstelling?
Ben je enthousiast en beschik je over de gevraagde kwaliteiten? Stuur ons je motivatie met cv, onder vermelding van het vacaturenummer aan info@noorderzijlvest.nl. Graag ontvangen we je brief vóór 29 september 2017. De gesprekken zijn ingepland op 5 oktober 2017.

Wil je meer informatie?
Voor inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Tjeerd Lieftinck, tel. 050-304 8209. Voor meer informatie over het waterschap Noorderzijlvest kun je terecht op onze website www.noorderzijlvest.nl.

De waterschappen Vechtstromen, Drents Overijsselse Delta, Hunze & Aa’s, Zuiderzeeland, Wetterskip Fryslân en Noorderzijlvest hebben met elkaar afgesproken dat zij over en weer sollicitanten beschouwen als interne kandidaten. Daarnaast is Noorderzijlvest aangesloten bij het project RUIM BAAN, wat betekent dat kandidaten aangemeld bij RUIM BAAN ook als interne kandidaat worden gezien. Wij streven naar een organisatie die een afspiegeling vormt van de samenleving. Daarom worden kandidaten uit speciale doelgroepen, die aan de functie-eisen voldoen, uitdrukkelijk verzocht te reageren. Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern bekend gemaakt. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.