Planner

                                              

 

Externe Oproep

WarmteStad BV, opgericht in 2014 door de gemeente Groningen en Waterbedrijf Groningen, is hét duurzame warmtebedrijf in de stad Groningen.

Met de inzet van water als warmtedrager, biedt zij aan inwoners en bedrijven voor de lange termijn betrouwbare, betaalbare en duurzame warmte (en/of koude) oplossingen. WarmteStad maakt op een inventieve manier gebruik van bewezen technieken zoals warmte- en koudeopslag (WKO) en geothermie en draagt bij aan het terugdringen van de CO2 uitstoot in de stad. WarmteStad is actief in het Europapark (WKO) en is gestart met het aardwarmte project ‘Warmtenet Noordwest’.

WarmteStad wil als maatschappelijke onderneming een bijdrage leveren aan de omschakeling van een fossiele naar een duurzame warmtevoorziening in de stad Groningen. Dit doet zij door het produceren, leveren en exploiteren van duurzame warmte en/of koude tegen een beheersbare prijs en een maatschappelijk verantwoord rendement.

WarmteStad is hét duurzame warmtebedrijf in de stad Groningen. In 2035 voorziet zij, met de inzet van water als warmtedrager 20.000 woonequivalenten (1WE=30GJ-1000m3) van duurzame warmte en/of koude.

Warmtestad is een samenwerkingsverband tussen het Waterbedrijf Groningen en de gemeente Groningen. Het is een organisatie in oprichting die nog volop in ontwikkeling en op dit moment nog in projectfase zit.

Bij Warmtestad is er een vacature ontstaan voor een

Planner 

Per direct beschikbaar voor minimaal 32 uur/wk.

 

Wat ga je doen?

Het project Geothermie bestaat uit een zevental werkpakketten (deelprojecten). Het project is een technisch project met strikte deadlines.

Om de beheersbaarheid van het project te ondersteunen is behoefte aan een ervaren planner.

Van de planner wordt verwacht dat hij/zij:

-       zowel de planning op hoofdlijnen als de onderliggende deelplanningen in detail opstelt en bijhoudt.

-       de projectmanagers proactief ondersteunt en de deelprojectleiders bij het plannen van het project.

-       mogelijke verstoringen signaleert op de planning en vertaalt dit naar de consequenties voor de deelprojecten en het overall project.

-       aan diverse doelgroepen rapporteert (Projectmanagers, Deelprojectleiders, Managementteam en Stuurgroep) op het juiste niveau. Daarbij is het van belang dat de stakeholders – in de taal van de stakeholders – consistent inzicht krijgen in hoe het project er voorstaat.

Wat breng je mee?

-       Minimaal HBO werk- en denkniveau

-       Kennis en ervaring als planner bij grote, complexe projecten.

-       Goede beheersing van MSProject en PowerPoint

-       Proactief

-       Analytisch en weet hoofd- en bijzaken te onderscheiden

-       Accuraat

-       Omgevingssensitief

-       Goede schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden

-       Samenwerkend

Wat bieden we?

Een leuke, uitdagende en afwisselende functie in een team waar gedrevenheid en initiatief wordt gewaardeerd, met veel ruimte voor zelfstandig werken en eigen verantwoordelijkheden. De functie biedt een brede variatie aan taken en activiteiten. Aangezien de organisatie nog in ontwikkeling is, is er nog geen beschreven functieprofiel voor deze functie beschikbaar.

Salaris n.o.t.k., afhankelijk van ervaring en niveau.

Interesse?

Voor nadere informatie over de vacature kun je contact opnemen met Antoine Freijters (Sectormanager Ingenieursbureau) op nummer 06 51822867.

Je sollicitatiebrief en CV stuur je uiterlijk 31 mei a.s. aan de afdeling P&O van Waterbedrijf via mailadres vacatures@waterbedrijfgroningen.nl.