ANIOS Verzekeringsgeneeskunde

Wat je gaat doen

Je beoordeelt cliënten die door ziekte of andere sociaal medische oorzaak (gedeeltelijk) niet meer kunnen werken en in een uitkeringssituatie zijn beland of een arbeidsongeschiktheidsuitkering hebben aangevraagd. Vanuit je medisch specialisme adviseer je de cliënten over hun mogelijkheden om terug te keren in het arbeidsproces. Je werkzaamheden vinden plaats binnen de kaders van je eigen diagnose, wetenschappelijk onderzoek en het sociaal wettelijk kader.

Binnen de professionele teams ben je (mede) verantwoordelijk voor je eigen resultaat en dat van het team. Vakinhoudelijk en bedrijfskundig draag je bij aan een constante verbetering van de kwaliteit, resultaten en verdere professionalisering van de organisatie en beroepsgroep. Teamleden hanteren korte communicatielijnen en werken intensief en op basis van wederzijds respect met elkaar samen.

Met je medische vakinhoudelijke kennis lever je een directe bijdrage aan de verdere ontwikkeling van ons eigen sociaal-medisch expertisecentrum. Naast deze input zijn er ook mogelijkheden voor toegepast onderzoek om daarmee het kennisniveau en het innoverende vermogen van de verzekeringsartsen en arbeidsdeskundigen te verhogen.


Wat we van je verwachten

•    Je beschikt over een afgeronde opleiding geneeskunde
•    Je persoonlijke kwaliteiten kenmerken zich door integriteit, deskundigheid, respect en resultaatgerichtheid
•    Je bent samenwerkingsgericht en zet graag een teamprestatie neer met de vrijheid van professionele zelfstandigheid
•    Je beschikt over uitstekende communicatievaardighedenWat je van ons kan verwachten

•    Marktconforme primaire arbeidsvoorwaarden
•    Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder volledige facilitering van de opleiding tot verzekeringsarts
•    Goede balans tussen werk en privé
•    Uitdagende werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling


Interesse?
Ben je geïnteresseerd geraakt om bij ons te komen werken in Leeuwarden, Groningen, Assen en Emmen? Solliciteer dan direct door een mail met motivatie en cv te sturen naar Henk Nieboer, Manager SMZ ().
 
Wil je liever eerst een kennismakingsgesprek of een dag meelopen met een verzekeringsarts, dan is dit ook mogelijk. Stuur ons een mail met je wensen en vergeet niet om je cv bij te sluiten.  
Voor alle vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 06 – 5121 5220.