GZ-Psycholoog Medische Psychologie

Afdeling

Universitair Centrum Psychiatrie

Werkomgeving

Als grootste werkgever van Noord-Nederland biedt het UMCG grote diversiteit aan functies en specialismen. Voor ieder wat wils kun je wel zeggen. Met al onze verschillen, is er ook duidelijk iets gemeenschappelijks; de mensen van het UMCG zijn bevlogen en voeren met liefde hun vak uit. We zoeken elkaar op en bereiken samen onze doelen. Een belangrijke kernwaarde is 'zie de mens'. Dit geldt niet alleen voor patiënten, maar ook voor elkaar als collega's. En daar zijn we trots op.

De vakgroep Medische Psychologie wordt ingeschakeld voor consultatie en psychologische behandeling voor mensen die opgenomen zijn (geweest) op een van de somatische afdelingen van het UMCG. In deze functie zul je veelal volwassenen met een chronische ziekte behandelen, zoals mensen met diabetes mellitus, een auto-immuunziekte, hartproblemen, of maag- darm- of leverziekte. Daarnaast zul je twee dagen per week werken binnen het Comprehensive Cancer Centre van het UMCG. De vakgroep bestaat uit klinisch psychologen, GZ-psychologen en psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog. De vakgroep Medische Psychologie maakt deel uit van het Universitair Centrum Psychiatrie (UCP).

Functiebeschrijving

Als Medisch Psycholoog werk je zelfstandig maar ook in interdisciplinair teamverband. Je gaat onder andere het volgende doen:
- je verricht psychodiagnostisch onderzoek bij patiënten in klinische en poliklinische setting;
- je voert kortdurende psychologische behandelingen uit;
- je adviseert en coacht andere disciplines over psychosociale zorg onder andere bij complexe praktijksituaties;
- je neemt deel aan interdisciplinair patiëntenoverleg en andere relevante overlegsituaties. En als een positief ingestelde teamplayer zoek je de verbinding met alle in- en externe samenwerkingspartijen;
- je draagt desgevraagd bij aan wetenschappelijk onderzoek, opleiding en onderwijs.

Wat vragen wij

- Je bent geregistreerd als GZ-psycholoog.
- Je hebt bij voorkeur werkervaring in de somatische gezondheidszorg.
- Je beschikt over goede gespreks- en test-diagnostische vaardigheden.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Wat bieden wij

Je krijgt een arbeidsovereenkomst 32 tot 36 uur (0.89-1 fte) per week voor bepaalde tijd tot 1 januari 2025 met uitzicht op een vast contract. Het salaris bedraagt maximaal €6.156 ,- bruto per maand (schaal 11), afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. je krijgt een functiegebonden budget voor bij- en nascholing en een aantrekkelijk CAO á la carte waarin je onder anderen extra verlofuren kunt sparen en gebruik kunt maken van fiscale regelingen zoals het fietsplan. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Hermen Hagen telefoonnummer 06 5525 7064
h.h.hagen@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 3 december 2023. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier