Medewerker Recruitment

Afdeling

Personeel & Organisatie

Werkomgeving

UMCG is met ongeveer 13.000 medewerkers de grootste werkgever van Noord-Nederland. We zijn als team Recruitment bezig om een professioneel recruitment- en arbeidsmarktcommunicatieteam op te zetten om zo goed mogelijk de wervingen te ondersteunen. Samen zijn wij, met jou, verantwoordelijk voor een optimaal sollicitatieproces voor zowel de interne vacaturehouder als voor onze sollicitanten.
Als team zijn wij ambitieus en enthousiast; wij werken hard en vinden een goede samenwerking belangrijk.

Functiebeschrijving

Als medewerker Recruitment ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de (administratieve) ondersteuning van vacaturehouders bij vacatures en begeleiding van sollicitanten. Je bent telefonisch en per mail hét aanspreekpunt en de vraagbaak voor vacaturehouders en sollicitanten. Daarnaast ben je beheerder van het administratieve proces en leid je dit in goede banen. We werken met meerdere collega’s aan een grote diversiteit aan vacatures en dat betekent dat je steeds schakelt op: Waar is deze vacature op dit moment in het proces? Wat zijn de uitzonderingen die hier spelen? Wat is de impact van de te nemen actie op de vervolgstappen in het proces? Je zorgt voor een goede afwikkeling van de sollicitatieprocedure en neemt hierin mee dat elk contact, belletje, mail of automatisch gegenereerd bericht, invloed heeft op de beleving van potentiële nieuwe collega’s op ons als hun mogelijke nieuwe werkgever. Ook pak je verbetermogelijkheden op die je ziet liggen. Alles staat in het teken van de beste dienstverlening voor de sollicitanten en je collega’s.

Je werkzaamheden bestaan verder uit, o.a.:
- het bijhouden van de mailbox, waarbij jij met jouw nieuwsgierigheid zoveel mogelijk zaken zelf uitzoekt en afhandelt;
- het controleren en invoeren van nieuwe vacature-aanvragen, ontbrekende gegevens opvragen bij vacaturehouders en sollicitanten;
- het voeren van correspondentie met de sollicitanten en vacaturehouders;
- het redigeren van vacatureteksten waarbij je juist gebruik van de UMCG huis- en schrijfstijl bewaakt;
- het publiceren van onze vacatures op onze Werkenbij website en partnerwebsites;
- en het beantwoorden van vragen van vacaturehouders en sollicitanten over de procedure, vacatures en het gebruik van het vacaturesysteem.

Wat vragen wij

Voor deze afwisselende functie houd je gemakkelijk meerdere ballen in de lucht, bewaar je het overzicht en kun je snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden en vraagstukken.
Jij neemt het volgende mee:
- een afgeronde mbo-opleiding op administratief of HRM-gebied;
- ervaring in de wereld van recruitment of HR is een pre;
- uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
- aantoonbare ervaring met Word, Excel en Outlook en je bent handig met (administratieve) systemen.

Je hebt een open houding en weet deze ook telefonisch door te laten klinken. Jij werkt graag in een ondersteunende functie, waarbij je de nieuwsgierigheid en durf bezit om door te vragen, dingen uit te pluizen en zelfstandig zaken op te pakken. Jij denkt verder, handelt proactief en werkt zeer nauwkeurig. Je legt dingen vast zodat het altijd duidelijk is wat waarmee gebeurd en je collega’s ook direct helder hebben hoe iets ervoor staat. Je bent organisatiesensitief waardoor je snel aanvoelt welke weg je het beste kunt bewandelen in verschillende situaties en je de complexiteit van onze organisatie je snel eigen maakt.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.
Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

- Het UMCG is een boeiende en dynamische omgeving met doorgroeimogelijkheden, hybride werken en ruimte voor ontwikkeling.
- Wij bieden je in eerste instantie een contract voor een jaar, voor 32 uur per week.
- Het salaris bedraagt maximaal €3.302,- bruto per maand (schaal 6), afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband.
- Je pensioen wordt opgebouwd bij het ABP, UMCG draagt 2/3e deel van deze premie bij.
- Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Ralf Visser telefoonnummer 06 2564 6366
r.visser02@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 13 april 2023. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier