Medewerker Reiniging en Desinfectie UMCG

Afdeling

Bouw & Facilitair

Werkomgeving

De schoonmaak (wij noemen het Reiniging &Desinfectie) in het UMCG is verdeeld over een aantal teams met verschillende aandachtsgebieden. Zo zijn er onder andere de verschillende verpleegafdelingen, de IC’s en de openbare gebieden, maar ook de SEH (spoed eisende hulp), het Operatiecentrum en het UCP (Universitair Centrum voor Psychiatrie).
Wij zoeken nu voor meerdere gebieden nieuwe collega`s.

Functiebeschrijving

We vertellen je graag hoe een dienst er op één van onze afdelingen uit ziet: Vóór je dienst drink je nog even een kopje koffie of thee met je collega’s die ook straks gaan beginnen. Terwijl je het weekend met elkaar doorneemt kleed je je alvast om in de garderobe. Daarna eerst langs het kantoor van je teamleider om de bijzonderheden van die dag door te nemen en dan naar je afdeling. Daar wordt je hartelijk begroet: “Goedemorgen! Wat leuk dat je er weer bent!” Even een update halen bij de verpleging, want misschien zijn er zaken waar je rekening mee moet halen of patiënten die ontslagen worden. En dan, aan de slag! Je pakt je werkwagen, maakt deze verder klaar en gaat beginnen met je ronde. Sommige patiënten zijn nieuw, voor sommige anderen ben je al een bekend gezicht: “Goedemorgen, was je daar alweer?” Na je dienst, waarin jij ervoor gezorgd hebt dat patiënten een schone omgeving voor hun herstel hebben en dat de verpleging ontzorgt is, ruim je je werkwagen op en verlaat je de afdeling. “Doeg! Tot morgen!” Nog even je teamleider gedag zeggen, het rooster checken voor morgen en dan weer naar huis.

Wat vragen wij

Uiteraard ben je gemotiveerd en heb je zin om de patiënten een zo schoon en hygiënisch mogelijke omgeving voor hun herstel te geven. Omdat je in en team werkt en je werkzaamheden overlegt met de verpleging heb je goede communicatieve eigenschappen en kun je goed samenwerken. Daarnaast ben je klantgericht. Natuurlijk moet de kwaliteit van je werk ook goed zijn. Daarom ben je zorgvuldig. Ook ben jij iemand die daadkrachtig is en anderen positief weet te motiveren. Jouw rol in het team is namelijk erg waardevol! Werktijden zijn zowel overdag, s `avonds en in de weekenden.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.
Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Een enerverende werkomgeving waar je veel voldoening uit de indirecte zorg voor patiënten kunt halen. Je wordt hierin goed begeleid en opgeleid om de taken die van jou verwacht worden zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.

Omdat schoonmaken in een ziekenhuis uniek is, starten we met een arbeidsovereenkomst voor 5 maanden. In die periode kun jij, maar ook wij, kijken of het werk bij je past. Als er van beide kanten een positieve indruk is dan bestaat de mogelijkheid tot verlenging of de omzetting naar een vast dienstverband.
Je krijgt elke maand een rooster voor de volgende maand. Uiteraard kan je ook altijd aangeven wanneer je een keer niet kan werken. Bij late diensten, nachtdiensten en spoed kan je je auto in de parkeergarage van het UMCG parkeren. Voor diensten overdag zijn er snelle verbindingen met 5 P&R plekken rondom de stad.

Wij hebben meerdere functies namelijk voor zowel oproepkrachten als een contract met 25,2 uur per week vast. Je startsalaris bedraagt € 2.245,- bruto per maand (schaal 2) op basis van een fulltime dienstverband. Dit komt overeen met €14,39- bruto per uur. Bij goed functioneren ga je ieder jaar een periodiek in salaris omhoog.Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Jacob van der Mei telefoonnummer 06 3162 3398
j.van.der.mei01@umcg.nl
Bianca Brookman telefoonnummer 06 2564 9672
b.brookman@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 15 december 2022. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier