Doktersassistent polikliniek Obstetrie en Gynaecologie

Afdeling

Obstetrie & Gynaecologie

Werkomgeving

De specialismen verloskunde, gynaecologie, gynaecologische oncologie en voortplantingsgeneeskunde vormen in het UMCG samen de afdeling Obstetrie & Gynaecologie (O&G). De afdeling O&G beschikt over 4 poliklinieken, een verloscentrum met een high care unit, een centrum voor voortplantingsgeneeskunde met IVF- laboratorium, een dagbehandelingsunit, een centrum voor prenatale diagnostiek en 3 verpleegafdelingen.

De polikliniek Gynaecologie is 1 van die poliklinieken. Op de polikliniek ontvangen wij patiënten van jong tot oud en met uiteenlopende hulpvragen op gynaecologisch gebied, zoals endometriose, genderdysforie en bekkenproblematiek.

Functiebeschrijving

Jouw rol zal in het team dynamisch en afwisselend zijn. Per dag of dagdeel kan je taak anders zijn. Dit vraagt een meebewegende houding. Als doktersassistent op de polikliniek Gynaecologie heb je o.a. zelfstandig telefonisch spreekuur en assisteer je de gynaecoloog/arts-assistent tijdens het spreekuur, poliklinische behandelkamer of wondspreekuur. Daarnaast zijn er administratieve werkzaamheden, zoals o.a. het voorbereiden van medische dossiers en het opvragen van medische gegevens. Ook baliewerkzaamheden, zoals ontvangst en te woord staan van patiënten is een taak die bij jou als doktersassistent is belegd. Je coacht (nieuwe) collega’s en leerlingen en voert werkzaamheden uit aan jouw toebedeelde aandachtsgebieden.

Wat vragen wij

- Je hebt een afgeronde opleiding tot doktersassistent en enige werkervaring.
- Je kunt zelfstandig werken, bent stressbestendig en beschikt over goede contactuele eigenschappen.
- Je bent servicegericht en beschouwend.
- Je hebt ervaring in en affiniteit met balie- en administratieve werkzaamheden.
- Je neemt initiatief om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en verwezenlijking van goede zorg voor de patiënt.
- Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, bent accuraat en flexibel.
- Je bent enthousiast en kunt goed samenwerken.
- Je beschikt over goede PC-vaardigheden voor o.a. EPIC en Microsoft office en je kunt jezelf nieuwe computerprogramma’s snel eigen maken.
- Je bent flexibel inzetbaar van maandag t/m vrijdag.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Wat bieden wij

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor gemiddeld 32 - 36 uur per week. Het salaris bedraagt maximaal € 3.191,- bruto per maand (schaal 6M) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Linda de Waal telefoonnummer 06 3162 3343

Jeanette Germs telefoonnummer 06 3162 3293

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 14 juli 2022. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier