ANIOS Keel-Neus-Oorheelkunde

Afdeling

Keel-Neus-Oorheelkunde

Werkomgeving

Het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) ligt in de binnenstad van Groningen en heeft 13.000 medewerkers, werkend in diverse teams. Het UMCG heeft een belangrijke taak en positie als kennisorganisatie. Er is sprake van een nauwe samenhang en wisselwerking tussen de kerntaken (medisch) onderwijs, onderzoek, patiëntenzorg en opleidingen. Theorie en praktijk staan op alle niveaus in het UMCG in een directe relatie met elkaar. 'Bouwen aan de toekomst van gezondheid' is de missie die aan alle activiteiten in het UMCG ten grondslag ligt.

De afdeling en zorgfaciliteit Keel-, Neus- en Oorheelkunde van het UMCG verricht de klinische zorg, het onderwijs en het wetenschappelijk onderzoek op het gebied van de keel-, neus- en oorheelkunde en heelkunde van het hoofd-halsgebied. De afdeling heeft een bijzondere betekenis als topreferentie-centrum. Een grote verscheidenheid aan activiteiten wordt uitgeoefend binnen:
- De academische keel-, neus- en oorheelkunde.
- Het Universitair Audiologisch Centrum.
- Diverse multidisciplinaire werkgroepen: hoofd-halsoncologie, schedelbasischirurgie, schisis, trachea-interventie, genetica, tinnitus, BCD en cochleaire implantatie en communicatie stoornissen bij kinderen.

Functiebeschrijving

Na een korte inwerkperiode ga je zelfstandig aan de slag op de verpleegafdeling KNO of op de polikliniek KNO onder supervisie van een KNO-arts. Als zaalarts op de verpleegafdeling bewaak je zowel de (acute) interne pathologie als de postoperatieve zorg en detecteert mogelijke complicaties. Je hebt een brugfunctie tussen de verpleging, chirurgen, verpleegkundig specialisten en consulenten. Op de polikliniek verricht je zowel nieuwe als controle consulten op het algemene KNO-spreekuur onder supervisie van een KNO-arts. Ook kan je ingezet worden op meer specifieke spreekuren als een laryngologie-, rhinologie-, otologie- of oncologie spreekuur. Deze werkzaamheden vinden plaats gedurende dagdiensten. Na voldoende inwerktijd kan je ook ingezet worden in de nacht- en weekenddiensten.

Wat vragen wij

- Je beschikt over het diploma basisarts.
- Je hebt affiniteit met keel-, neus- en oorheelkunde.
- Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden.
- Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en gevoel voor het werken in een organisatie.
- Je hebt een assertieve en enthousiasmerende persoonlijkheid, gedreven, daadkrachtig en besluitvaardig.
- Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband werken.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Wij bieden je een boeiende en dynamische omgeving met aandacht voor elkaar en ruimte voor persoonlijke en talentontwikkeling. Basis van ons handelen is ‘zie de mens’. Dit alles om samen de grenzen voor een duurzame toekomst van gezondheid te verleggen.

Het betreft een arbeidscontract voor de duur van 6 maanden (36 uur per week) met uitzicht op verlenging voor nog 6 maanden. Het salaris bedraagt maximaal € 5.230,- bruto per maand (schaal 11A per 1-8-2022) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

dr. Rutger Hofman telefoonnummer (050) 361 2540

prof.dr. Myrthe Hol telefoonnummer (050) 361 2540

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 24 juli 2022. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier