Diëtist MensEnWerk Flex

Afdeling

Centraal Poolbureau

Werkomgeving

Oncologie is één van de speerpunten van het UMCG, passend binnen de keuze voor complexe zorg. Transparante en kwalitatief hoogwaardige oncologische zorg vereist dat efficiënt kan worden ingespeeld op regionale, nationale en internationale ontwikkelingen. Hiervoor is een andere organisatie van oncologische zorg vereist, afdelings- en sector overstijgend, zoals is beoogd met de vorming van het UMCG Comprehensive Cancer Center (UMCG CCC). De missie van het UMCG CCC is om patiënten met kanker een volledig geïntegreerd zorgpakket van de hoogste kwaliteit te bieden, waar nodig in samenwerking met regionale partners.
Drie verpleegafdelingen, een Dagcentrum en meerdere poliklinieken (o.a. Radiotherapie) maken deel uit van het centrum. Op dit moment werken er vijf diëtisten en zijn we per direct op zoek naar één nieuwe collega.

Functiebeschrijving

Het werkterrein van de functie omvat zeker de klinische en poliklinische oncologische patiëntenzorg. De zorg is gericht op volwassen patiënten met als aandachtsgebieden radiotherapie, medische oncologie, longoncologie en hematologie. Je bent verantwoordelijk voor:
- het verstrekken van voeding- en dieetadviezen aan de patiënt en mantelzorger(s). Daarbij onderhoudt je contacten met de verwijzer over de voedingstoestand en dieetbehandeling van de patiënt door rapportage en multidisciplinair overleg;
- het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van de multi- en interdisciplinaire patiëntenzorg;
- het leveren van een bijdrage aan de vakinhoudelijke ontwikkeling van de oncologische diëtetiek;
- het meewerken aan wetenschappelijk onderzoek behoort tot de mogelijkheden.

Wat vragen wij

- Je hebt een HBO-diploma Voeding en Diëtetiek en staat geregistreerd in het Basis- of Kwaliteitsregister paramedici.
- Je hebt bij voorkeur werkervaring binnen de oncologie.
- Je bent een samenwerkingsgerichte, enthousiaste collega voor wie de patiënt centraal staat.
- Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een grote mate van zelfstandigheid.
- Je hebt een kritische, innovatieve en resultaatgerichte werkhouding en bent gedreven, proactief, creatief en postief ingesteld.
- Je bent stressbestendig en flexibel.
- Je hebt de ambitie om samen met het team de diëtetiek binnen het oncologiecentrum verder te ontwikkelen en wilt daar persoonlijk een belangrijke bijdrage aan leveren.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Wat bieden wij

Een contract van 0-100%, gedurende de periode 1 september 2021 – 1 februari 2022.

Het salaris bedraagt maximaal € 4.200,- bruto per maand (schaal 9) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Sietske Huitema, Madieke Douma of Bea Sijtema telefoonnummer (050) 361 4603

Wilke Schipaanboord telefoonnummer (050) 361 2625

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 27 juni 2021. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie. De sollicitatiegesprekken zijn op dinsdag 6 juli 2021.

Digitaal sollicitatieformulier