Trainers voor communicatiepractica Tandheelkunde/Mondzorgkunde voor studiejaar 2

Afdeling

Centraal Poolbureau

Werkomgeving

Ben jij komend studiejaar (2021-2022) minimaal derdejaarsstudent psychologie of pas-afgestudeerd (toegepast) psycholoog? Heb je ervaring in het begeleiden van groepen studenten en ga je graag aan de slag bij het CTM? Dan zijn we op zoek naar jou!

Functiebeschrijving

Voor het Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde (CTM) is het Poolbureau op zoek naar enthousiaste en proactieve trainers, die communicatiepractica van de opleidingen Tandheelkunde en Mondzorgkunde kunnen begeleiden. Door middel van onderwijsleergesprekken en rollenspellen train je studenten van de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool Groningen in de gespreksvaardigheden die zij nodig hebben in hun vakgebied.

Als trainer ben je in staat groepen van ca. 10 studenten te begeleiden, heb je uitstekende communicatieve vaardigheden, weet je wat een onderwijsleergesprek is en weet je deze toe te passen. Daarnaast heb je kennis van de basisgespreksvaardigheden en het geven van veilige feedback en weet je deze kennis tijdens de trainingen over te brengen naar de studenten.

Wat vragen wij

Vanuit het Poolbureau bieden we je een interessante werkomgeving en de mogelijkheid om je kennis en ervaring te vergroten. We bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst op basis van een 0-urencontract. Je salaris bedraagt maximaal € 2.563,- bruto per maand (schaal 3) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Wat bieden wij

Voor vragen kan je contact opnemen met:
- Charlotte Meulman, flexmanager, telefoonnummer: (050) 361 3502, e-mailadres: c.meulman@umcg.nl

Meer informatie

Solliciteren

Word jij enthousiast van bovenstaande functieomschrijving en zie jij jezelf de trainingen geven? Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 14 april 2021. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in week 16. We nemen je sollicitatie zo snel mogelijk in behandeling. Je kan dus al eerder dan de sluitingsdatum een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek ontvangen.

Digitaal sollicitatieformulier