Medisch Assisterend Medewerker

Afdeling

Oogheelkunde

Werkomgeving

De afdeling Oogheelkunde van het UMCG verzorgt primair de complexe derdelijns oogheelkundige zorg voor de 3 noordelijke provincies en delen van Overijssel, Flevoland en Gelderland. De meeste patiënten worden geopereerd in dagbehandeling. De afdeling beschikt hiervoor over 2 operatiekamers voor operaties onder lokaal anesthesie en een operatiekamer waar ook patiënten onder volledige narcose geopereerd kunnen worden. Het operatieprogramma in onze academische, derdelijns zorgpraktijk, kenmerkt zich door een scala aan diverse ingrepen zoals netvlieschirurgie, glaucoomchirurgie, complexe cataractchirurgie, hoornvliestransplantaties en strabismeoperaties. Per jaar worden ruim 3.000 operaties uitgevoerd.

Functiebeschrijving

Als medisch assisterend medewerker ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het perioperatieve proces. Je assisteert oogartsen bij oogheelkundige operaties en begeleidt patiënten en hun naasten voor- en na operaties.

Wat vragen wij

Voor de functie van medisch assisterend medewerker wordt de opleiding MDGO-AG (assisterende in de gezondheidszorg) of een vergelijkbare opleiding gevraagd. Ervaring met oogheelkundige zorg en/of steriel werken is een pre. Indien deze ervaring ontbreekt, dan is de bereidheid nodig om aanvullende scholing te volgen op deze gebieden. Je houdt van afwisseling, werken in teamverband en je hebt een ‘hands-on’ mentaliteit. Heb je een verpleegkundige achtergrond, dan ben je ook welkom om te solliciteren.

Wil je alvast wat meer weten over ons? Klik hier!

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Een afwisselende en uitdagende baan in samenwerking met verschillende disciplines zoals oogartsen, medisch assisterende medewerkers, verpleegkundigen, planners en zorgassistenten. De operatieve zorg wordt gefaciliteerd door ongeveer 15 medewerkers (ca. 13 fte). Je ontvangt leiding van de manager Operatieve Zorg. Na te zijn ingewerkt en voldoende ervaring te hebben opgedaan participeer je in de bereikbaarheid- en beschikbaarheidsdiensten tijdens de weekenden en feestdagen.

Je ontvangt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar (24 - 28 uur per week), met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt maximaal € 3.280,- bruto per maand (schaal 7) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

drs. Erik Plagge telefoonnummer 06-5272 4664
h.w.a.plagge@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 11 november 2020. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie. De sollicitatiegesprekken zijn op dinsdag 17 november 2020. Na de sollicitatiegesprekken volgen eventueel tweede sollicitatierondes in week 48. Deze rondes bestaan uit een dag meelopen op 1 van de oogheelkundige OK’s.

Digitaal sollicitatieformulier