(Senior) Verpleegkundige Dagcentrum CCC

Afdeling

Hematologie

Werkomgeving

De afdeling Hematologie is een dynamische afdeling waar klinische en poliklinische zorg wordt gegeven aan patiënten met benigne en maligne hematologische ziekten in de volle breedte van het vak.
Het is onze ambitie om zowel hoogwaardige klinische zorg als ook hoogwaardig en grensverleggend (inter)nationaal toponderzoek te doen. We streven daarom naar optimale participatie in klinische studies. Zoals blijkt uit onze website www.hematologiegroningen.nl proberen we zo transparant mogelijk te werken.

Dagcentrum
Het Dagcentrum is een expertisecentrum voor infuustherapie en medische interventies. Er worden patiënten behandeld met hematologische, oncologische en andere interne aandoeningen. Het Dagcentrum heeft 19 behandelplekken en beschikt over een biopsiekamer waar diagnostische onderzoeken en kleine medische interventies gedaan worden, zoals het verrichten van biopsieën en het inbrengen van Centraal Veneuze Catheters (CVC). Het Dagcentrum is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 20:00 uur en om de zaterdag tot 18:00 uur. Momenteel zijn we als Dagcentrum werkzaam op 2 afdelingen, wegens een verbouwing. Voor het Dagcentrum zijn we op zoek naar een enthousiaste, punctuele verpleegkundige.

Functiebeschrijving

- Je speelt een belangrijke rol in de uitvoering en kwaliteit van (oncologische) zorg.
- Je geeft voorlichting en advies aan de patiënt en zijn/haar naasten.
- Je begeleidt in voorkomende gevallen leerlingen en stagiairs.

Je komt te werken in een gemotiveerd en gezellig team, waarin je kunt rekenen op de steun van je collega’s.

Wat vragen wij

- Je bezit een diploma MBO-V en/of HBO-V en hebt bij voorkeur een opleiding oncologie en/of hematologie, of bent bereid deze te volgen.
- Je straalt rust uit, kunt een vertrouwensrelatie opbouwen en je besteedt aandacht aan de psychosociale zorg.
- Je beschikt over uitstekende communicatieve eigenschappen en staat stevig in je schoenen.
- Je hebt bij voorkeur ervaring met het inbrengen van infusen of venapunctie.
- Je bent enthousiast, hebt een hoog streefniveau en je bent in staat tot zelfreflectie.
- Oplettend, ordelijk, veilig, hygiënisch en stressbestendig werken is een absolute must.
- Je bent bereid om flexibel te werken.
- Je bent bereid om je continu bij te scholen en opleidingen te volgen.
- Je hebt affiniteit met medisch-technisch handelen en infuustechniek.
- Je bent inzetbaar op alle dagen van de week in alle diensten.
- Je bent dedicated verpleegkundige op het Dagcentrum, maar je bent ook inzetbaar op de andere klinische verpleegafdelingen binnen het CCC (waaronder ook nachtdiensten).

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Wij bieden jou een uitdagende werkomgeving met veel ontwikkelmogelijkheden, maar ook een hectische omgeving waar continu druk is op capaciteit (bedden), personeel en nieuwe ontwikkelingen.
Het UMCG is een boeiende en dynamische omgeving met doorgroeimogelijkheden en ruimte voor ontwikkeling. Basis van ons handelen is ‘van mens tot mens’.

Het betreft een fulltime arbeidsovereenkomst (maximaal 36 uur) of een percentage daarvan, met een minimum van 24 uur, afhankelijk van kennis en ervaring. Je wordt in eerste instantie aangesteld voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
Je salaris bedraagt maximaal € 3.280,- bruto per maand (verpleegkundige, schaal 7) of maximaal € 3.505,- (senior verpleegkundige, schaal 8A) bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring, op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Tijdens avond- en nachtdiensten kun je parkeren in parkeergarage Noord van het UMCG. Voor diensten overdag zijn er snelle verbindingen met vijf P&R plekken rondom de stad. Via het fietsenplan kun je een fiets of een e-bike fiscaal voordelig aanschaffen. Het UMCG heeft onder meer twee collectieve zorgverzekeringen, een goede pensioenregeling en de fiscale regeling woon-werkverkeer.

Kijkje in de keuken
Je bent van harte welkom voor een rondleiding en nadere kennismaking, ook indien je nog niet direct een sollicitatiebrief wilt schrijven. Je kunt hiervoor een afspraak maken met een van de onderstaande contactpersonen.

Neem voor meer informatie over de functie contact op met:
- Jolanda van der Tuin-Hakkert, hoofdverpleegkundige Dagcentrum: tel. (050) 361 2916 of via de telefooncentrale tel. (050) 361 6161 en vragen naar toestel 13224
- Regieverpleegkundige Dagcentrum: tel. (050) 361 3956

Meer informatie

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 7 oktober 2020. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier