Gediplomeerde IC-verpleegkundigen (32-36 uur)

Afdeling

Intensive Care Volwassenen

Werkomgeving

Voor het op formatie brengen van ons verpleegkundig team zoeken wij gediplomeerde IC-verpleegkundigen.

De Intensive Care Volwassenen (ICV) van het UMCG is een zelfstandige afdeling waar patiënten die intensieve zorg en behandeling nodig hebben worden opgenomen. De ICV beschikt over een 30-tal IC bedden, verdeeld over drie locaties en heeft ook een Mobiele Intensive Care Unit (MICU). IC-verpleegkundigen vervullen in het ziekenhuis een consultatieve rol.

Op de drie ICV locaties worden patiënten met chirurgische, interne, neurochirurgische, thoraxchirurgische en traumatische aandoeningen, en patiënten na orgaantransplantaties, verzorgd en behandeld. De ICV fungeert ook als regionaal en landelijk verwijscentrum voor IC-patiënten met multi-orgaan falen, beademingsproblematiek, ernstige neurologische aandoeningen en ernstige infectie/immuunziekten. Per jaar behandelt de ICV ongeveer 3.500 patiënten.

Naast de directe patiëntenzorg is de ICV betrokken bij wetenschappelijk onderzoek betreffende ontsteking, infectiepreventie, hemodynamiek, metabolisme en beademing. Ook aan opleiding en scholing van alle medewerkers binnen de ICV wordt veel aandacht besteed.

Functiebeschrijving

- Je draagt zorg voor het volledige verpleegkundig proces bij patiënten met meervoudig gecompliceerde ziektebeelden en/of levensbedreigende complicaties.
- Je geeft invulling aan de uitvoering van activiteiten en zorg volgens medisch en verpleegkundig beleid.
- Je verricht instrumenteel-technische handelingen.
- Je draagt zorg voor een goed zorgklimaat door een respectvolle bejegening en aandacht voor de individuele wensen en behoeften van de patiënt en familie.
- Je begeleidt de patiënt en familie.
- Je werkt in een team en multidisciplinair.
- Je werkt volgens rooster in alle onregelmatige diensten.

Wat vragen wij

- Je bent verpleegkundige (ingeschreven in het BIG-register (nummer vermelden op het sollicitatieformulier) en in het bezit van het IC verpleegkundig diploma.
- Je hebt goede communicatieve vaardigheden, bent flexibel en kunt goed plannen en organiseren.
- Je hebt werkervaring als IC-verpleegkundige.

Aanvullend
- Vermeld in je brief twee referenties.
- Wanneer je wordt uitgenodigd voor een gesprek, dan graag je portfolio meenemen.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Het UMCG is een boeiende en dynamische omgeving met doorgroeimogelijkheden en ruimte voor ontwikkeling. Basis van ons handelen is ‘van mens tot mens’.

Tijdens avond- en nachtdiensten kun je gratis parkeren in de parkeergarage van het UMCG. Voor diensten overdag zijn er snelle verbindingen met vijf P&R plekken rondom de stad. Via het fietsenplan kun je een fiets of een e-bike fiscaal voordelig aanschaffen. Het UMCG heeft onder meer twee collectieve zorgverzekeringen, een goede pensioenregeling en de fiscale regeling woon-werkverkeer.

Je salaris bedraagt maximaal € 3.922,- bruto per maand (schaal 9a) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met:
- Dinald Maatman, hoofdverpleegkundige Intensive Care Volwassenen 4, telefoonnummer: (050) 361 2151
- Leo de Jong, hoofdverpleegkundige Intensive Care Volwassenen 2, telefoonnummer: (050) 361 4230
- Carla Veldhuis, hoofdverpleegkundige Intensive Care Volwassenen 3, telefoonnummer: (050) 361 2171

Meer informatie

Solliciteren

Je kunt uitsluitend reageren via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina. Meteen na het verzenden wordt een standaard ontvangstbevestiging gemaild met informatie die niet relevant is voor deze vacature, want genoemde uiterste reactiedatum is niet van toepassing op deze vacature. Dit is een doorlopende vacature. Je reactie wordt direct doorgestuurd naar de afdeling en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht!

Digitaal sollicitatieformulier