Apothekersassistent apotheek de Sprong

Afdeling

Apotheek de Sprong

Werkomgeving

Een afwisselende baan, meer uitdaging en meer kennis. Klinkt je dit als muziek in de oren? Dan ben jij misschien wel de collega die wij zoeken!

Ervaringen van onze apothekersassistenten:
“het is een leuke baan met veel afwisseling. Je komt op veel verschillende afdelingen in het ziekenhuis. Je ziet veel medicatie die je niet kent, waardoor je kennis wordt verhoogd”.

“ik vind het een uitdagende baan en niet te vergelijken met een openbare apotheek. Ik vind de uitdaging en de afwisseling het leukste”.

“geen dag is hetzelfde, ik zie vaak nieuwe dingen en leer hiervan. Daarnaast zijn er leuke collega’s en is het een groot hecht team”.


Wij leveren specialistische farmaceutische zorg voor patiënten na een ziekenhuisopname of een polikliniekbezoek als poliklinische apotheek. Wij leveren de medicatie op de afdelingen, waardoor wij nauw contact hebben met de patiënten. Daarnaast leveren wij de geneesmiddelen die overgeheveld zijn naar het ziekenhuisbudget, de oncolytica, groeihormonen, TNF-alfa remmers, HIV-middelen en de IVF-middelen. Ook hebben wij twee satellietapotheken op de poli Oogheelkunde en de poli Voorplantingsgeneeskunde.
Het takenpakket is zeer uitgebreid en wij bieden een afwisselende uitdagende baan in een dynamische omgeving.

Ons enthousiast apotheekteam bestaat uit 27 apothekersassistenten, 2 kwaliteitszorgmedewerkers, een farmaceutisch consulent, een farmaceutisch manager, 5 ondersteunend medewerkers en 6 apothekers. Gezamenlijk werken wij aan een optimale kwaliteit van zorgverlening waarbij collegialiteit en klantgericht werken speerpunten zijn.

Apotheek de Sprong is geopend van 8.30 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. De werktijden zijn verdeeld in drie diensten.

Functiebeschrijving

- Je hebt een diploma Apothekersassistent.
- Je hebt goede communicatieve vaardigheden.
- Je bent stressbestendig en je weet goed om te gaan met (tijds)druk.
- Je werkt graag in teamverband.
- Je bent flexibel.
- Ervaring in een openbare en/of poliklinische apotheek is een pre.
- Ervaring met CGM-apotheek is welkom.

Wil je langskomen om sfeer te proeven? Maak gerust een afspraak.

Wat vragen wij

Ben jij een doorzetter, collegiaal, niet bang om hard te werken, stressbestendig en zie jij het zitten om deze afwisselende dynamische baan met veel uitdaging aan te gaan? Solliciteer dan bij ons.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Wat bieden wij

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Apotheken. Het betreft een jaarcontract voor 24-36 uur (uren in overleg), met uitzicht op een vast dienstverband. Tevens is er de mogelijkheid om 9 uur per dag te werken. Je start in schaal 6 waarbij doorstromen naar schaal 7 (Apothekersassistent Variant) zal plaatsvinden op het moment van een vast dienstverband.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met:
mw. T. Keizer, apotheker of mw. D. Appeldoorn-Dubois, farmaceutisch manager, telefoonnummer (050) 361 0711.

Meer informatie

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina. Bovengenoemde sluitingsdatum is niet van toepassing op deze vacature; je reactie wordt direct doorgestuurd naar de afdeling en je ontvangt zo snel mogelijk bericht! Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier