Verpleegkundige Chirurgie, K4va (32-36 uur)

Afdeling

Chirurgie

Werkomgeving

Ben jij een enthousiaste verpleegkundige die de hoogste kwaliteit nastreeft? Hou je van afwisseling en lijkt het je leuk te werken in het team van de K4 waar jij elke dag het verschil maakt voor de patiënten, en verantwoordelijkheid krijgt om beslissingen te nemen op basis van verpleegkundige complexiteit? Wil jij je ontwikkelen in je vak en als mens? Dan maken we graag kennis met jou!

Wie zijn wij?

Wij willen, als team van de chirurgische verpleegafdeling K4, kwalitatief goede en veilige topzorg bieden.

Op K4 werken verpleegkundigen, zorgassistenten en medewerkers medische administratie samen met artsen en andere paramedici in een sfeer van vertrouwen en collegialiteit. Binnen de afdeling wordt veel aandacht besteed aan scholing en opleiding zoals o.a. oncologie-opleiding, highcare, werkbegeleiding en medicatieveiligheid.
Je krijgt ruimte en wordt gestimuleerd om ook jouw kennis, ervaringen en inzichten in te brengen. Maar ook om je te verdiepen in specifieke aandachtsvelden zoals pijn, ouderenzorg, patiëntenvoorlichting, familiezorg en wond-huid-decubitus zorg.
Er is een sterke betrokkenheid bij de patiënt en de familie. Met het team werken wij continue aan het verbeteren van de zorg en zijn we resultaatgericht en kritisch op ons eigen functioneren. Het is een team met een plezierige werksfeer.
Nadat je goed bent ingewerkt is het mogelijk dat je ook wordt ingezet op de spreekuren van de polikliniek Chirurgische Oncologie.

Afdeling
De afdeling Chirurgie van het UMCG bestaat uit vier verpleegeenheden voor volwassenen, een polikliniek, behandelkamers en een onderzoekslaboratorium. De afdeling K4 is onderdeel van de afdeling Chirurgie en heeft 25 bedden voor chirurgische oncologie en abdominale chirurgie en 2 bedden gynaecologie en urologie.

Functiebeschrijving

Afwisseling, verantwoordelijkheid en uitdaging staan centraal in deze functie. De zorgverlening op de verpleegafdeling kenmerkt zich door een combinatie van verpleegtechnische zorg en aandacht voor de psychosociale zorg en begeleiding gedurende de ziekte-/herstelperiode van de patiënt.

Wat vragen wij

- Je bent een enthousiaste verpleegkundige die affiniteit heeft met de chirurgische patiënt.
- Je hebt een afgeronde beroepsopleiding verpleegkunde en bij voorkeur relevante werk/stage ervaring.
- Je kunt goed samenwerken en neemt initiatieven.
- Je weet ideeën en meningen in begrijpelijke taal aan anderen duidelijk te maken, zowel in woorden als in lichaamstaal.
- Je bevordert graag de goede sfeer op de afdeling en blijft je eigen deskundigheid ontwikkelen.
- Je stelt hoge eisen aan je werk en handelt daar ook naar.
- Je toont enthousiasme, inzet en bereidwilligheid.
- Je ziet problemen en moeilijkheden als verbeterkansen.
- Je werkt in alle voorkomende diensten volgens rooster.
- Goede dienstverlening en klanttevredenheid staan bij jou hoog in het vaandel, je hebt dan ook een klantgerichte houding, waarbij je anticipeert op wensen en behoeften van klanten.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij aanstelling een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Het UMCG is een boeiende en dynamische omgeving met doorgroeimogelijkheden en ruimte voor ontwikkeling. Basis van ons handelen is ‘van mens tot mens’.

Het betreft een aanstelling voor onbepaalde tijd met een proeftijd van een jaar. Het salaris bedraagt maximaal € 3.184,- bruto per maand (schaal 7) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime aanstelling. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Tijdens avond- en nachtdiensten kun je parkeren in de parkeergarage van het UMCG. Voor diensten overdag zijn er snelle verbindingen met vijf P&R plekken rondom de stad. Via het fietsenplan kun je een fiets of een e-bike fiscaal voordelig aanschaffen. Het UMCG heeft onder meer twee collectieve zorgverzekeringen, een goede pensioenregeling en de fiscale regeling woon-werkverkeer.

Kijkje in de keuken
Je bent van harte welkom voor een rondleiding en nadere kennismaking ook indien je nog niet direct een sollicitatiebrief wilt schrijven. Je kunt hiervoor een afspraak maken met een van de onderstaande contactpersonen.

Neem voor meer informatie over de functie of het plannen van een meeloopdag contact op met:
Rommy Hoekstra, hoofdverpleegkundige K4va, telefoonnummer (050) 361 4969
Regieverpleegkundige K4va, telefoonnummer: (050) 361 4990/ 06-5272 4445

Neem voor meer informatie over de sollicitatieprocedure contact op met:
Vera Heijnen, recruiter, telefoonnummer (06) 2564 6193

Meer informatie

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 15 september 2019. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier