Fellow Neurochirurgie

Afdeling

Neurochirurgie

Werkomgeving

De afdeling Neurochirurgie is een van de medische afdelingen van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) en is opleidings- en referentiecentrum voor de drie noordelijke provincies. In het UMCG wordt de Neurochirurgie in al haar facetten uitgevoerd, behoudens de epilepsiechirurgie en ingrepen aan de perifere zenuwplexus.
De afdeling heeft als primaire aandachtsgebieden neurovasculair, neuro-oncologie, hypofyse- en schedelbasischirurgie, neuromodulatie, complexe spinale chirurgie, alsmede de monitoring tijdens operaties (IONM). Daarnaast verricht de afdeling niet-complexe spinale ingrepen in een netwerk van regionale ziekenhuizen in Noord-Nederland.

In verband met uitbreiding van de activiteiten in het regionale netwerk is de afdeling per direct op zoek naar een fellow. De nieuwe collega zal een aanstelling krijgen bij de afdeling Neurochirurgie in het UMCG en werkzaamheden verrichten binnen het regionale netwerk en het UMCG.

Functiebeschrijving

In teamverband draagt u bij aan integrale zorg voor de neurochirurgische patiënt. Enerzijds ligt het focus op de werkzaamheden in het regionale netwerk, anderzijds op additionele opleiding m.b.t. de primaire aandachtsgebieden in het UMCG. U participeert in het neurochirurgische dienstrooster.

Wat vragen wij

- U bent ingeschreven in het specialistenregister als neurochirurg (of bijna klaar met de opleiding).
- U bent in staat om niet-complexe spinale neurochirurgische ingrepen zelfstandig uit te voeren.
- U bent een teamspeler.
- U beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij aanstelling een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Het betreft een aanstelling voor een jaar.
Het salaris bedraagt maximaal € 6.964,- bruto per maand (MS-schaal) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime aanstelling. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
prof. dr. J.M.C. van Dijk, afdelingshoofd Neurochirurgie, telefoonnummer (050) 361 2837.

Meer informatie


Extra informatie kan worden verkregen via een van de volgende links:
Welkom in Groningen

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 17 juni. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier